Rent elektriskt

Vi kom hem sent och fick vandra genom stan. Det var spelning på en utebar, man ville slå sig ner, sjunga med…ett annat år.

Nu är vi framme i Marseillan, pga trubbel med laddningskort och appar höll vi på att bli kvar i Narbonne. Men, bra service från Ionity gav oss (tror vi) gratis laddning så att vi kunde komma fram. Många timmar senare men vi kunde i vilket fall få till ett snabbt dopp i den blå böljan. Men att ta sig in till hotellet, duscha, byta om och ge sig ut i stan på jakt efter en resto, det kändes för tungt. Så jag släntrade i bikinin upp till standrestaurangen och bokade bord. barnen var lite frusna och menyn för dem var lite skral. Men jag och maken fick fantastiska gambas med persillade. Och det var ett ovanligt avspänt ställe faktiskt med barn som sprang, stora hundar som lufsade runt och jag påmindes om min förkärlek för sandkamouflage. Vi ska köpa ett sådant hem och spänna över uteplatsen. det är snyggt! Ger lagom skugga och ser coolt ut.

Dörrar
Marseillans Eiffeltorn.
Jag smörjer in mig med det lyxigaste jag har och lägger fram morgondagens bling. Och dricker en snutt Noilly Prat Ambré.
Klar för sovning. Lite tveksam blick där…
Sov sött!

Sen fick vi plats vid den enda laddstolpen i byn. Men bara för att vi hade egen sladd….nästa laddare är minst en halvtimme bort och vi är nu lite osäkra på hur fortsatta färden ska fungera om kortet och appen ballar ur…

Barnen fick det större rummet med rejält duschrum.
Vackraste väggarna.

Vi är ensamma på hotellet. Det är bara fem rum och så ägaren så vi har dörren öppen så barnen kan komma in om de vill. det är så ljuvligt vackert inrett, jag vill bo här, för alltid. Och mina bilder gör det inte rättvisa. Stor sorg dock att pandemin nästan knäckt hotellet som vi älskar. Restaurangen har de tvingats stänga och maten som var så fantastisk får man nu istället söka på Österlen. Se där, en anledning att ta den vägen någon gång!

Sexkantigt terrakottagolv, så vackert. detta ska vara ett av Marseillans äldsta hus minsann!

Nu är vi slutkörda, men sängarna är fantastiska, till och med extrasängen är från Carpe Diem. Vi kanske gör slag i saken och beställer egna när vi kommer hem? Maken klagar ständigt på våra, och ryggont…

Imorgon ska vi ta tag i pros and cons med elbilning…..

Anna & Co

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen