Boksläpp!

Nu har jag fått ett datum för pappersboken, 23/9. Det är försenat men, väl värt att vänta på hoppas jag. Nu ska jag fundera på om jag ORKAR har någon form av releasetillställning…det lutar åt nej. För jag orkar inte med så attans mycket, och jag kommer vara i arbete, det känns som att det kommer vara nog med belastning för mig. men, jag kanske kan köra en livesändning av hur jag tar emot och ”unboxar” min bok! Sen ska ju en hel del friex skickas ut dill de som hjälpt mig med att testläsa, korra osv. Det är ganska många faktiskt. Och sen ska jag spara sex ex, ett till varje barn tänkte jag, om de någon dag vill läsa vad jag skrivit…man vet aldrig. Så, nu vet ni!

Det är roligt, läskigt, skönt och upplyftande samtidigt som jag är vettskrämd. Så är det att släppa böcker, och om alla bara visste hur mycket ansträngningar jag lagt på detta…tid, vånda, läsning osv. Och nu äntligen är den på väg till tryck!!

Tjohoooo liksom/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen