Vad är det allra bästa hos mänskligheten?

Jag hörde igår ett program på P1 där ett antal psykologer talade om ”det inre barnet”…hur man skulle känna sympati för sitt yngre jag.. jada jada jada….vad ÄR det inre barnet? Va? jag fattar inte. Ska vi hålla på och dela upp oss själva i olika ålderskategorier? Jag skulle i så fall vilja ta ett allvarligt snack med Anna modell 18,5 år som inte kunde få arslet ur vagnen och plugga ordentligt, bestämma sig för vad fan hon ville och kanske hade varit klar med NÅGOT nu…vad i helvette höll DU på med???? Och alla sparpengar som brann upp på NKs trendavdelning, vad fan var DET om? Skärp dig för fan!

Sen läste jag imorse i The Telegraph om den sektliknande rörelsen som härjar på Tavistockkliniken (en av de mest ansedda i världen faktiskt, fram till nu(?) där vår franska granne arbetar)….Vidrig inställning till människor helt enkelt och förbluffande ignorant när det kommer till unga människor som mår dåligt och inte känner sig hemma i världen….hela den diskussionen om kön, biologi och eventuella psykiska besvär eller psykologiska funktionsvariationer gör en ju mörkrädd. Kanske för att människor är så extremt komplexa men vi gärna vill klämma in folk i fack, exakta formar för att det blir enklare så för oss som arbetar med de som inte mår så bra….? Inte vet jag, skrämmande i vilket fall och jag ska försöka få fatt på den där boken, skriven av en numera kvinnlig iransk människa som opererade om sig bara för att sedan inse att han/hon var bög….och ångrade sig. Att vara bög i en iransk/muslimsk kontext passade inte så bra som att vara en transperson. Herrejisses alltså. Den personen var tack och lov inte ARG utan mest tacksam att den kommit ut på andra sidan och kunde vara nöjd med livet trots att hon nu kanske saknade sin snopp….alltså!!!

Och så skulle jag se på tv, för jag mår inte helt 100….vad är det första man erbjuds, startsidan av Svtplay?

Public service bjuder på det allra värsta jag vet, opererade unga människor med fillers i läpparna (jo, det är jag väldigt tvärsäker på, man får liksom inte till den där onaturliga vinkeln annars), de ser sprutlackerade och hårfärgade ut (i vilket fall hon) och jag fattar, retusch kanske pga ska se ”glowing” ut på bild. men de tar unga par som ska resa iväg och ta reda på om de ska vara ihop eller ej? WTFFFFF? Alltså. Jag känner att jag MÅSTE se ett avsnitt för att verkligen kunna såga detta ordentligt (hoppas nu bara att det är så dåligt som jag tror och att mina skattepengar verkligen är helt bortkastade och att det inte är supersmart och jag LÄR mig något av dessa unga människor).

Nu. Sticka och se om jag härdar ut mer än 5 min. Mer ger jag det inte. Livet är för kort. Då blir det en repris av något, Scott & Bailey kanske, eller Vera. Och ett tips, se dokumentären om Karen Blixen, mkt bra!

AAAAAAAAAAAAAAJ! 1 minut och 50 sekunder stod jag ut. Det var fan det mest korkade jag någonsin sett. Jag blev arg bara jag såg utsmyckningen på huset. Holy shit, ser folk detta?

Hit men inte längre. Alltså…..jag blir tom. Människan är förlorad. Vi har peakat och nu går det bara utför. Det är konsumtionssamhällets fel. Faktiskt. Ihop med internet. När ska den flugan döööööö?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen