Saker man vill att Hanne Kjöller tänker på..

https://www.instagram.com/reel/CjalIenP-Zl/?utm_source=ig_web_copy_link

Gick det att se? Anthony Fauci om långtidscovid, dess många ansikten och att det behövs undersökas så att vi kan förstå sjukdomsmekaismen, eller hitta en minsta gemensamma nämnare. Och jag blir återigen arg på HK som kallade oss personlighetsstörda, hetsgooglande, bidragssökande, ångestladdade och kultursjuka. När ska någon hålla henne ansvarig för sina påståenden? Aldrig antar jag, hon har vänt blad, gått vidare och skriver hej vilt. Som vanligt. För mig innehöll dagen detta. Åka för att hitta en misstänkt röksvamp på åker (visade sig vara en fotboll). Detta var så nära Äppelfabriken att vi svängde förbi där, sen via affären hem, barnen fick lördagsgodis och jag grävde ner fyra eller fem väter och hällde tulpanlökar i hålen…inte precis enligt min initiala plan för jag orkade inte. Och sen åt vi. Och då var min ork helt slut. Innan åtta, egentligen redan vid sex…men så kan man liksom inte göra…lägga sig och vila på en solig lördag. Och jag vet, det kanske låter som en fullspäckad dag men tro mig, jag är van att göra tio gånger mer på en dag och fortfarande vara den som är ”last man standing”. Så, ja, livet är annorlunda och jag måste anpassa mig. Jag hoppas att det blir som med spanska sjukan, att det är tidsfaktorn som avgör, så kan det mycket väl bli för jag tycker inte att jag minns bättre, orkar mer eller har mindre ont….jag önskar jag vore inbillningssjuk!

Vi ser lite knasiga ut allihopa…speciellt maken. Tylla skyms perfekt och ja…det var det enda kortet jag fick till.
På fältet
Inte en röksvamp.
Mycket att välja på…

Edgar valde detta!
Underbar munk. Och väl vald kopp.
Kanske Sveriges mest älskade kopp? I min favoritfärg. Som Marie-Louise som jag faktiskt lärt känna på senare år gjort….
Oklart hur jag tog den här bilden..
Mina tre yngsta.
Önskehus
Ljuvligaste jag har.
Snart ser vi inte grannen. Och jag fick nästan allt klart, eller jag fick en del klart. Listan har reducerats, reviderats och en del flyttats till våren. Ricinen levererar inte riktigt som jag tänkt. Fikonet orkade jag inte gräva ner, några krukor är kvar, och det blev lite rörigt….

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen