Tråkiga nyheter

Jag fick ta del av testresultaten från den kortare neuropsykologiska testningen som nyss gjorts…efter rehab x2…

Mätvärden luktsinne

Före:
Sniff ́n Sticks luktidentifikationstest:
Personen försöker identifiera korrekt lukt på doftpennor
Fri framplockning: 3/12 rätt
Flerval: 9/12 rätt

Efter:
Sniff´n Sticks luktidentifkationstest:
Fri framplockning: 6 /12 rätt
Flerval: 12 /12 rätt

Inte jättekul. Men jag är inte förvånad. Jag har märkt en förvrängning av doftsinnet..så kanske jag måste börja öva mig igen….

Och jag skulle säga, utan att vara psykolog att jag inte förbättrats nämnvärt. En del saker pesterar jag sämre på…Jag har bett min mamma titta på de två testbatterierna och också frågat om inte psykologen kunde hjälpa mig med en summering. Det är lite viktigt för mig faktiskt om jag blivit sämre på ett år….hur ska jag kunna förbättra mig? Håller jag på at bli dement?

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen