Gaslit va?

Julia.

Jag sitter på morgonkvisten och funderar på läget, jag borde redigera, jag borde jobba, jag kanske inte ska skriva, jag kanske aldrig kan jobba igen? Jag mailade en PT igår…jag behöver verkligen komma igång…Jag stickar och stickar. En restgarnströja snart klar sen något mer prövande, en beställning. Alltid otäckt att sticka åt andra. Men, det ska nog gå bra. behöver bara lugn. Jag kräver mer lugn än annars för att göra saker rätt, det är något felkalibrerat i skallen nu. Det är SÅ tydligt. Jag behöver lugn. Det finns så lite av här. Speciellt när jag är ensam med barnen.

Nå. Jag hörde lite summeringar av TV-året 2022 på P1….och precis när jag tvingat mina tre äldsta att se Pretty Woman (som de hade VÄLDIGT mycket invändningar kring men som jag tyclker att de BOIRDE se för att det är…Pretty Woman, och det är RICHARD GERE!!!) och Maken fått se Notting Hill med mig innan….så hör jag, efter en otroligt märklig uppläsning av Bruno K Öijer….(???) att det går en fantastisk serie med just Julia Roberts i huvudrollen. Hur kunde man missa det?

Jo, vi hade så delade meningar kring Roberts som skådis. Jag har sett många av hennes filmer och jag tycker hon är en typisk type castskådis. Hon är som Mel Gibson, samma sak hela tiden. Och när vi resonerade kring detta kom vi fram till att Erin Brockovich är en bra film, Pelikanfallet…men…alltså. Spelar hon inte alltid likadant? Man kan ju gilla filmer ändå men en karaktärsskådis är hon inte i min bok. Allt bygger på hennes utseende, det förlåter liksom allt. Samma med Mel.

Ändå. Jag ska se den….vänta nu, det finns en film till….En med ordet War i och Tom Hanks, där är hon bra, och just det! Stålmagnolior!! Men det var så länge sen att jag kanske bara gillade för att hon var just snygg…

Jag återkommer när jag sett!

Tjing!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen