Edit – svt- Margaux

Alltså. Jag trodde att Edit var ett fristående produktionsbolad men det var fel. Det är SVTs egena dokumentärredaktion som fokuserar bl.a på populärkultur. De har gjort program om Einar, Kanye, Ye, West osv.

Nu möter en av de ansvariga kritikstormen…

En fråga….NÄR bestämde de sig för att göra detta? det verkar inte ha tagit många dagar…
Läst det, en gång och en gång till. Vi har valt en ANNAN metod!!!! WTF? Vad är en ANNAN dokumentär metod???? Att låta den starkt kritiserade personen göra reklam för bland annat en gammal BOK hon skrivit!?! VA? Varför inte lyfta Zytomierskas och Bingos galna horfest? Den där galningen Pontus Rasmusson som groomar barn? Där har vi andra rejält upprörande händelser och företeelser, men jo de har varit på KZ i ett annat sammanhang….men att kalla dtta dokumentär är väl magstarkt.
Barnen fick välja mat igår. Ene sonen äter 15 sushibitar OCH två såna här….andra sonen tar lite vegetariska nudlar och och 1,5 såna här. T äter gårdagens hamburgare. Maken fortsätter med julskinkan…
Nyår inställt med föräldrarna så vi bjöd helt fräckt in oss hos grannarna. De ringde från COOP, vad ska vi laga? Jag föreslog hamburgare de luxe med dessa goda pommes från just Coop, glass ska jag göra eftersom jag fick en superfin gelatobok av ena dottern och till det blir det anissockrade doughnuts! Det blir bra, och lugnt! Jag ska köpa jättetomtebloss idag också!
Såg denna och ångrar att jag aldrig lämnar huset…eller bor i Paris eller vad fan…jag klär upp mig hemma!
Dessa fick ena dottern i julklapp i år. Hon älskade! men igår blev det panik, hon trodde hon tappat…4 dagar efter att hon fått dem. Men de var hemma, bara snurrebussen var borta, säkert i sängen! Jag råder alla att handla smycken på auktion! Så värt!
Jag har i vilket fall en sidenpyjamas så lite flärdig är jag där jag sitter och stickar dagarna i ända…
Snart klar! Jag ska sticka framför Foyles war nu på morgonen, jag älskar den serien. och barnen sover så gott.

Jag kan också meddela att Gaslit är suverän, Julia Roberts ÄR bra! Bättre med åren alltså föga förvånande och ni måst se den! Den är mer dokumentär än Kan vi förlåta Margaux, den är rolig också, och hemsk men mest av allt vill jag ha lika snygga kläder som the mouth of the south har!

Tjing!/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen