Men be like…….

You are toast!

Jo, maken visade mig en rolig bild. En man öppnar den nästan tomma kylen och hittar inte ketchupen…som är det enda utom tre öl och men senapsflaska som står där. men som sen kan se en älg på 1 km avstånd bortom en hel skog.

Jaha, jag tänkte skriva om På spåret, igen, vem vet varför? Jo, jag. För jag mår både dåligt av Jonatan Unge och jättebra. Jag mår bra av att han är rolig och har självdistans men också jättedåligt av att han verkar skitnervös och självupptagen och tänker på Svullo. Och då får JAG ångest…för att han ska ta livet av sig. typ. Men det kommer han inte, för han har rimliga människor omkring sig och är så ångestdriven att han kommer söka hjälp långt innan. men ändå. Jag får ont.

Då släpper vi det.

Innan jag smakade…

Jag fick ost, marmelad och rabarberlikör av min äldsta dotter i julklapp. och orangetter. Allt utom osten hade hon gjort själv. Sen önskade jag mig NK-mint av svärmor och det får jag då alltid men på tok för många…och jag bjuder på EN VAR till alla andra och sen äter jag i princip upp alla själv under loppet av två till tre dagar. Och skäms över det. Men det var ju MINA!!! I år fick jag också lite annat delikatesser av svärmor…nån kexvariant med, håll i er, nötter, körsbär och linfrön. Bra med linfrön för det vet ju alla hur satans bra för magen det är!! Så, i väntan på den genomfriterade menyn här hemma så testade jag dotterns ost ihop med svärmors kex. Och. Jag ska nog aldrig äta något annat i hela mitt liv. Det var så jäkla gott. Kanske jag ska testa med stilton…för det stod det på paketet. men det duger antagligen med hushållsost. osten är nästan bara som ett förkläde för att få äta kexen tror jag. Nu måste jag googla var man kan köpa dem i gross.

På väg att ta slut.

Jag har återigen trott att jag ska ha ett köpfritt år. Det är lite som att bestämma sig för att aldrig mer äta ostbågar (jag älskar ostbågar och vill helst äta dem ensam…i flera dagar, utan att gå ur nattlinnet…det händer väldigt sällan. Kanske aldrig sedan jag fick barn. Tur det, då hade jag vägt 240kg. Barn är bra på det sättet, de sätter sprätt på en….). Således har mitt önskeköpstopp resulterat i en hel del inköp. Jag har köpt en stickbok med helt galna mönster som jag antagligen skulle ha kunnat hitta på helt själv, mer garn!?!? OCH en samling antika fjädrar och plymer från Barcelona…..Så. Jag har skjutit upp köpstopps året till 1/2.

Nytt schampo och balsam…så håret blev helt stelt. Eller så sköljde jag inte ordentligt?!?

Jag är pragmatisk. Nu, långhelg. Och kaffe, jag ska sticka klart en kofta till exsvärmor och sen, på onsdag då måste koftan vara klar) börjar jag arbeta!! Tjooohooo! och det innebär att jag också ska börja träna i organiserad form och inte som nu fem armhävningar här och tio knip där.

Jorå, ögonmåttet har jag kvar. Den var perfekt!

Jag vet inte om jag är redo men när är man någonsin redo. Till och med skidskyttarna känner sig ur form på uppvärmningen…jo, så är det, de har svårt att hålla fokus och sätta skotten. och då är ju det precis exakt bara DET de ska göra…You hade ONE job liksom.

Snart på en bloggande långtidssjukskriven postcovidläkarstickare nära dig?

Nu stickar jag vidare, och för er egen skull, beställ INTE hem de däringa kexen! Inte sa jag!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen