Omtag

Från helgens segling. maken tror att jag är död när jag sover. Jag med.

Jag har inte haft något intressant att skriva tycker jag, därför skriver jag inte. Tänk om man var en influencer som BEHÖVDE skriva för att försörja sig, fy fan vilket öde och vad urvattnat det skulle bli snabbt. Om man inte var hög eller hade ADHD eller något.

Jag arbetar i vilket fall och på onsdag ska jag till VC så om inget felar lär jag arbeta halvtid från och med torsdag. Det blir bra, ett stresstest. men det är svårt att planera framåt när ens pension närmar sig, man är tre år försenad i sin utbildning och ja…man har fått mycket distans till att arbeta. Jag har senaste tiden brottats med motivationen i att skriva ut läkemedel till folk som uppenbart inte behöver psykiatri utan…förlika sig med sitt öde och fokusera på att själva ta ansvar. Och det som kallas diagnosdriven vård….svårt att förklara men en del av det vi gör….är inte helt optimalt, vad det beror på är svårt att sätta fingret på men…vi följer processkartorna…bara det. Ordet. processkarta.

Gammal bild från le lac. Nu är huset snart sålt….
En sån här skulle jag vilja kunna sticka.

Jag tänker att jag nog skulle vilja vara rättspsykiater. Där finns inga utan rejäla psykiska sjukdomar. Jag hörde på P1, Forskarliv en psykiater, världens främste inom bipolariteten. Manodepressivitet som det borde heta…han snuddade vid detta….psykisk ohälsa, vad fan är det? Psykisk sjukdom är det jag vill arbeta med, inte att folk har svårigheter med relationer, att behålla ett jobb osv….för det känns olösligt utan massiva mängder psykoterapi. Men, skit i det.

Men va?
Svarta i en hög, vita i en annan och sen blandade strumpor…ingen vill kännas vid…ingen vill para ihop, verkligen inte jag..men…
Listorna jag behöver för att få vardagen att flyta på….
Älskar min ros, behöver fler är jag rädd…

Jag såg en märklig film imorse (pga vaknade 05.00 helt oavsiktligt men för att jag typ tuppade av innan nio igår efter födelsedagsfirande. Jag är såååå känslig för för mycket input), Frances Ha. Jag vet inte, det kändes som en film skapad enkom för att kunna leverera roliga oneliners….men jag såg klart den, bara för att kunna säga…jag vet inte. Var den bra? Nja, det fördrev tid och måste nu kanske sjunka in. Det jag funderade mest på var hur de valt huvudperson som ska föreställa en dansare men inte kunde röra sig…kanske för att hon varit med och skriivit filmen…?

Nåväl, i em ska jag och Tylla använda hennes sista sommarlovsdag till att se Barbie, en film som förmodligen ALLA skulle se.

Folk parkerar verkligen märkligt, en del som kompletta idioter…

Jo, nu kom jag på vad jag VILLE och PLANERADE blogga om….STRUMPOR! Jag har förslag på förbättringar där. Strumpor utan möjlighet att omedelbart para ihop med sin partner borde vara förbjudna, som ett steg i den universella folkhälsan. Jag vet, TBC, Malaria och Kolera, väldigt viktigt i utvecklingsländerna och kanske inte strumpor är prio där men i utvecklade länder som inte har 100% jämställdhet, DÄR behöver vi strumplagar. För det är inte rimligt att man ska lägga så många timmar av sitt liv på att para ihop strumpor. Nej, det måste vara prio ett för oss.

Så, nu var det sagt.

Nu, ta hand om skit, all möjlig faktiskt, och kaffe. Hade hellre tagit en GT, om jag vågade.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen