Ljudbok vara eller inte vara?

Här ser ni alla mina ljudböcker. Den ena har ju fel bild…
Den ska se ut så här!

Jag har fattat att ljudboken is da shit, det folk vill ha men inte vill betala för…inte mycket i vilket fall. Jag lär mig allt eftersom hur bokbranschen funkar. Det ska vara ljud men vem tjänar på det? Blir det ”kvalle”? Jag vill ju helst ge ut böcker av papper…och har just fått tillbaka min senaste boks tryckrättigheter. Och när jag läser…får jag sån sjuk lust att redigera den. Den blev inte så bra som jag hade önskat. jag var trött. Så nu funderar jag…hur få ut boken i sin bästa form…jag skriver om den, redigerar. Storyn är densamma men jag vill vässa, så att jag kan få ut tvåan, ÄNNU vassare…och då går tankarna till crowdfunding…som jag inte vet ett skit om annat än att man äskar pengar….och så börjar det snurra i skallen…och jag tänker…är det ens möjligt? Jag får i vilket fall göra vad jag vill med den skrivna/tryckta texten så kanske kanske att jag ger ut den i skrift, på egen hand….för att ni ska få läsa/lysna på tvåan. Så tänker jag…och stickar vidare…Puss!

/a

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen