Byta stil

På Instgram igår pratade jag länge…bland annat om det här med spökskrivna böcker…jag erkände också att det är jag som ligger bakom Bibeln…men det var ju inte riktigt sant…

I vilket fall sa jag att jag tyckte det var så märkligt det här med Läckberg..hon kom ut med sin första bok 2003…det har gått som en raket,folk i alla länder älskar och sen hux flux vill man byta stil och skriva som Pascal Engman….är inte det jävligt märkligt?

När jag skrivit mina fyra böcker har jag ju verkligen månat om just min stil. Samma som jag har här och på Instagram. Jag har fått tips från både vänner i mediebranshen och de som jag arbetat med om att kanske tona ned, anpassa mig men verkligen verkligen försökt att behålla det där som är unikt för mig, både stilen och språket. Jag kan faktiskt inte alls förstå varför man ska ändra ett vinnande koncept, nu talar jag såklart om Läckberg då, mitt koncept är ju långt ifrån vinnande. Jag har min lilla stadiga skara följare som ni minskat efter att jag blev sjuk, såklart, innehållet har ju till stor del ändrats och fått en mycket mer dämpad ton, eller trist helt ärligt. För sånt är mitt liv just nu. Jag skulle nog ändå våga påstå att hon inte skriver sina böcker nu, eller åtminstone har hon tappat glöden men måste fortsätta dra in cash. Vem vet vad för avtal hon har? Kanske hon måste producera en bok/år? Who knows?

Anyways, vaknar med jävla huvudvärk. Det har varit för mycket den här veckan. Jag är sjuk, katten blev sjuk och allt annat bara rullar på, man får spala frisk. Maken går kurs och jag kan inte ha med honom i planeringen vilket innebär stress och det är negativt för mig. Han kom hem i tid och det var en väldig tur för då kunde jag lägga mig….halv nio. Så jag sov nästan 9 timmar innan värken väckte mig….det är inte klokt. Och ham sla ha kurs i 2,5v till….jag bävar. Ikväll simning med två barn, jag måste också dyka upp på redovisningsfirman för att skriva på deklarationen…det är mina måsten men bara det känns övermäktigt.

Men, nu ska jag resa mig och ta en kopp kaffe.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen