Kapitel två?

Jag idag, lugn och fin. I sol på båt. Blåst men vi ligger i lä. Älsk!

Läste ni första kapitlet?

Jag har inte hunnit med att redigera det andra ännu, jag ska må lite bättre först. Idag satt jag länge på båten, i solen och stickade. Jag älskar den men nu är det färdigseglat för i år. Dessvärre. Jag funderade på att köpa garn (galenskap för jag har ett helt rum fullt) men det hade utgått, så gammalt var mönstret! Lite skönt faktiskt. Vill jag kan jag ju ta andra garner jag har…

Och så. Detta med…det jag just glömde medan jag skrev det ovanför här…min hjärna alltså. Men ni ska få följa med när jag listar ut, vandrar bakåt till vad jag tänkte skriva…jag ska till sjukhuset imorgon…var det kopplat till det? Nej…men det var något om att jag var sjuk…och nu kom maken in och stönade så jag kom av mig…det var något om att vara sjuk…och inte komma vidare..typ..jag närmar mig…var det…något om att…fan…nej jag tappar det. och nu ville maken ha en godnattpuss…kanske jag kommer på det imorgon?

Harmony är inget dumt namn egentligen….

Ännu en tröja, jag har funderat på att börja sälja av dem. Hur många tröjor kan en männ

JO! Det var något psykologen skrev eller sa…om min starka vilja. Att jag inte vilar, för då sa jag att om jag vilar, sätter mig, lägger mig i soffan då somnar jag. Och så vaknar jag inte för jag är så trött…jag undrar så vad hon tänker att min dag, mitt liv ska gå ut på och se ut. Jag skulle inte göra hushållssysslor, men jobba, och sen vila för att orka…vad? Sitta med när maken och barnen ska äta mat som inte jag lagat…vem ska städa, tvätta…sköta kattens sår? Alltså, idag kom min man hem och bad att få köpa sig fri från att laga middag…jag trodde han skämta. Pizza som vanligt när han inte orkar. Det kostar 6-700 kr för oss. Aldrig sa jag. Jag åt rester, de åt åanerad fisk och mackor. Fan. FAN FAN FAN.

God natt/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen