Hotade svenskar?

Jag hör på radion att det ska utredas om ”svenska koranbränningar” är ett anledning till attacken i Bryssel….Och bilden av Sverige som islamfientlig sprids över världen. Jag tycker snarast bilden som sprids, eller kanske borde spridas är att vissa islamister är yttrandehetsfientliga…demokratifientliga, lättkränkta och plågade av bilden av att självmord bestraffas av evigt helvetesstraff…och DET är mycket mycket farligare än IRA, Röda brigaderna eller Baader-Meinhofgrupperna….för dem hade man en verklig möjlighet att ringa in och störa. Enstaka vilsna själar som eldas på av de verkliga terroristerna som sitter på långt avstånd och sprider hat och hot riktat mot allt som de inte gillar…och helst av allt vill ha sharialagar och kalifat.

Det var det.

Men när allt ser som mörkats ut…då ser jag att säsong två av Hotell Portofino kommer….och då kan man trösta sig lite med det…

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen