Väva

Jag har nu TVÅ vävstolar, det är ju helt crazy. Men, den ena var gratis och finfin, dessvärre mindre än de angett i annonsen vilket vi inte mätte…eftersom jag inte är något vävaress…än. Den andra är 135cm men jag hade velat ha minst 140 fast sån tur har man liksom inte. men den är väldigt fin. Och om inte alltför länge ska vi varpa mohairgarn. När jag skriver VI menar jag Laila för jag varken kan eller orkar. Laila är född 1942, you do the math. Hon orkar mer än jag just nu. Jag ger henne lite tips och böcker, hon ger mig lektioner, väldigt hands on för jag kan inte fatta ett jota av vad som sägs, allt heter märkliga saker och instruktionsboken är ännu värre.

Idag kom en sångpedagog hit, trots att jag mår pyton i halsen. Tanken var att jaga bort slemmet ur luftvägarna och då visar det sig att sångövningar funkar. Han sa: -Ah, en alt. Så då vet vi det.

Det var skönt att öva rösten, jag har mer eller mindre haft panik här hemma post alla jävla förkylningar och jag har varit så otroligt trött. Då får man hänga med 80+-are. men det hade jag gjort ändå för de är så härliga.

Nu fick jag ett långt sms om hur vi ska få till plädarna jag önskar mig och jag kan ha fått en reskompis…jag vill ju till yttre hebriderna men maken vägrar…..

Nu ska jag vila./A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen