Off grid

Jag försöker stänka mitt Linked in konto där jag har tre kontakter…nu har jag suttit ett tag…omöjligt att göra men massor med info om hur jag ska ändra profilbild…samma med FB…

Jag vill inte ha sociala media känner jag, jag klarade mig UTMÄRKT utan, innan 2013 hade jag inte FB, jag mådde hur bra som helst innan, spelade inte candy crush eller Farmville, kollade inte vad kompisars mostrar och mammor plockade för svamp eller drack för drinkar. Hemskt trevligt. Vill du meddela dig med mig från semestern? Skicka gärna ett vykort! Nu ska jag försöka gå off grid inte bara undvika alla satans appar. Jag vill läsa, träna, vara med familjen, inte handla saker jag inte behöver eller se fåniga klipp på folk jag inte känner, jag vill krympa världens inverkan på mig. Och kanske, jag var, jag har sagt det förr, så slutar jag blogga…jag vill ha kvar ett Instagramkonto, för att se om jag verkligen behöver det…men sen ska jag stänga ner. Och göra bara bra saker för mig som inte innefattar Meta eller så…det ska bli bra, jag går bakåt i tiden, det var lugnare då!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen