Dans bakom galler

Jag kan ha helt fel….men det är skillnad på bildning mellan Frankrike och Sverige. Jag skulle se storslalomen från Sölden men det ställdes in på grund av V Ä D E R som Pernilla Wiberg kallar det. Och istället valde jag en fransk dokumentär om intagna kvinnor som ska lära sig dansa. De tillfrågas om sitt bästa minne och 1.35 min in tycker jag att alla de kriminella talar på ett poetiskt sätt….jag skulle vilja höra svenska interner berätta på liknande vackert sätt som något minne, vilket som helst, till och med ett dåligt minne kan beskrivas på ett målande och vackert sätt. Men, så får franska barn en meter hög boksamling att läsa över loven….

Nu ska jag se vidare.

Bonne weekend!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen