Midnattsbad i Medelhavet

Jag fick plötslig panik. Jag tittade igenom mitt kontor @egethushalle där jag försöker köra strikt design och såg den där tapeten som jag inte har kunnat sluta tänka på…så jag tänkte, wtf, jag slår till…och DÅ ÄR DEN SLUT!!! Den med! Sist jag tänkte så till på tapet var Garden birds…då var den omöjlig att få tag på jag t o m kontaktade agenten i England…den finns som vykort….Men nu, jag köpte på vinst och förlust två rullar och hoppas de kommer. Istället för ett sommarhus vid Medelhavet kan jag ligga och spana på den, inrullad i en filt. Med raggsockor på! Det är dyrt att vara sjuk.

KÖPT!

Note to self, ALDRIG TVEKA NÄR DU SER EN TAPET DU GILLAR; IMORGON KAN DEN HA UTGÅTT!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen