På riktigt?

Kolla min Instagram @vardagbyanna för att förstå hur galet det är!

Jag ligger här och tänker…kanske jag ändå ska prata med någon om min jobbiga situation. Jag har avböjt på rehab för jag tänker…lite von oben, att det liksom inte finns något som en kurator (dvs socionom) ska kunna säga som jag inte redan vet och som ska kunna hjälpa mig…jag vet, jag VET överjävligt drygt. men, nu när jag faktiskt tänker att med all ovisshet, alla hinder jag stöter på och det faktum att familjen snart inte orkar med mig kunde jag kanske behöva ösa ur mig…hos ett proffs!? Eller, är det inte rimligt? Jag är fortfarande helt förbluffad över hu VC behandlat mig. Och, jag funderar på att byta VC, allvarligt, till en närmare trots att jag hör att den är skit den me. Men så tänker jag…så kanske alla VC är? Då spelar det ju liksom inte någon roll var man går…

Nåväl. Jag är trött på medelmåttighet, att följa regler, göra rätt, jag behöver något annat. och ärligt talat, jag ser en sjuhelvetes massa Yellowstone nu och undrar….en cigg och en whiskey kanske? Men det går ju inte för då får jag garanterat huvudvärk. Och blir sjuk, igen. Vad finns kvar då liksom?

Jag vill ha….jag vill ha…en smart VÄN. Som är psykiatriskt bevandrad, emaptisk, lösningsfokuserad och vet allt om hur Försäkringskassan fungerar och är advokat. För jag känner just nu för att stämma skiten ur typ alla jag stött på, utom kardiologen, neuropsykologen, lungläkaren och…sen ger jag mig fan på Kina. Som spred den här jävla skiten över världen. Och jag är asförbannad och måste vara i form till helgen men bara fryser. jag har antifeber, 35 grader. Något är fucked up med min inre temp, så jävla fakkat!

Ha en bra dag alla!/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen