SD-kvinnor och el

Jag hör att SD-kvinnor inför landsdagarna föreslår att de som överskrider reglerna för kontaktförbud ska ges elstötar från en fotboja ju närmare sitt offer de kommer. Detta väcker en HEL DEL frågor.

Ni vet, vi har en elbil. Ibland gör den oväntade saker. Som att tvärnita när det inte är någon fara å färde, den blinkar när man kör över ett streck även om det är påbjudet och också håller emot i ratten. Mina airpods berättar också ovälkomna saker för mig, om väder osv.

Jag ser framför mig flera saker som kan gå fel om man skulle införa elektrifierande fotboja. Om man då bortser från att jag tycker att fysisk bestraffning. även för de som slagit någon eller varit våldsam mot andra. För det första. Tänk om det blir kortslutning och elstötar ges kraftfullt när personen t.ex kör bil…jättefarligt för alla. Ger för kraftiga stötar PUNKT. Larmar när den inte ska. Larmar när någon åker skidor/skridskor, står på jobbet som lindansare (jag vet, ganska ovanligt). Andra situationer kan vara när den man besvärat vill hämnas. För tanken är att stötarna ska bli kraftfullare ju närmare man kommer…kan hända att offret inte tycker fotboja var tillräckligt och bestämmer sig för att hämnas och själv närma sig sin förövare i smyg. Jo jag har vild fantasi. Tänk er att allt detta händer samtidigt. Och om man är få fruktansvärt farlig kanske man faktiskt ska vara INLÅST??? Eller, har ni andra spexiga tankar kring hur galet detta kan gå, kommentera!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen