Hoppfullt!

Jag med familjen där jag växte upp!

Först måste jag säga att jag blir väldigt glad över att pappa firade julafton i slipovern han fick när han fyllde år sist och nyår i förra årets julklapp!

Vet ni, på årets första dag hör jag av min far att hans kompis Robban som har en skidbutik på Flemminggatan i stan (man kan köpa begagnat där vilket vi oftast gör) berättar att utbudet i år är ganska svagt. Och, förutom att det är tråkigt för Robban så är det bra för oss andra, i vilket fall för planeten, det betyder nämligen att folk INTE köper nytt hela jävla tiden. De behåller förra årets skidor som uppenbarligen fortfarande går att åka på och kanske istället reparerar dem? För det gjorde vi. Ny beläggning på min aoch makens skidor och lagning av Franks som vi faktiskt köpte nya. Han har dessvärre växt en halvmeter sedan sist (ja helt sant) så de kan han inte längre åka på. men, då visar det sig att min nummer tre har ett par lagg och gamla pjäxor som bara står…och så hade vi löst det 5000kronorsproblemet! Häpp!

Och sen, Linn Svahn, va??? Vilken jäkla människa! Jag har varit imponerad av henne sedan första gången jag såg henne åka men också lite rädd….pappa säger att hon sagt att hon har lugnat sig lite. Jag är inte helt övertygad än. Hon är ingen jag skulle vilja råka i en barfight med, i vilket fall inte med henne på motståndarsidan. Hon är sjukt häftig och det ska bli ett sant NÖJE att fortsätta följa hennes karriär. Och sen, alla de som inte var i full form idag…jag hoppas de repar sig, att de ges möjlighet till återhämtning så att inga virus sätter sig på deras hjärtan. Skidsport är fruktansvärt slitsamt för kroppen som vi vet.

Lycka till alla skidare, let the snow glow!!!!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen