Svenska stickdesigners

Här är ett rop på hjälp! Jag söker stickdesigners från Sverige…jag googlar men finner ingen som jag gillar….Danmark verkar krylla av dem, Norge har några med och England men….inget här motsvarar det jag söker. Jo, det finns en enkel förklaring till min sökning: Låga valutan. Det blir ganska dyrt att köpa danskt pga kronkursen. Men allt jag hittar är skittrist. Mkt mormorsgrejer, traditionella mönster och jag vill ha något annat. Modernare och just nu barnmönster för jag har så många tröjor jag kan hantera till mig och barnen…..Har ni tops, ge mig!

/A

UPPDATERING!

Nej vet ni…..jag gör det själv! Jag har letat och letat…och jag tänker, för alla i min ålder, som snart får barnbarn och följder mig….jag ska göra mönster som passar oss! Enkla som bara den så även den ovane stickaren kan förstå. Ja, det ska jag göra!

Basta!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen