Kristerssons fru

Succession…alltså, jag var helt tagen av första säsongen, kanske andra med men nu..säsong 4…jag vet inte. Det är mest ord, kappor som växlar med vinden, omöjligheter och illojalitet. Nej. jag ska nog inte se mer, jag tror faktiskt inte på detta. Jag köper inte storyn längre. Och dessvärre irriterar jag mig på Shivs kläder….de sitter inte bra.

Nu på morgonen läste jag först om invandrade Somalier som när de misslyckats med att uppfostra sina barn och det börjar barka åt helvete, lurar iväg dem till det de kallar HEMLANDET(!?) och så lämnar dem där utan det svenska passet…och om de inte sköter sig hos släktingarna så hamnar de på uppfostringsanstalt som verkar vara just det, anstalter. Kedjade och slagna, berövade all värdighet och sen tomma i själen. Ett utmärkt recept på en terrorist by the way. Och jag undrar många saker kring detta att fly från ett land som man sedan är på semester i halvårs eller årsvis, skickar sina BARN till…och så undrar jag…Varför kom man hit? Hur tänker man kring barnuppfostran? Slår man redan sina barn? bryr man sig om sina barn? Får man flerbarnstillägg? Alltså….får man göra så här i Sverige om man är medborgare? Eller? För uppenbarligen styr de ju barnen från Sverige, lite som de där pedofilerna som begick övergrepp på barn i andra länder men ändå kunde dömas…det måste vara brottsligt att låta sina barn bli slagna i Somaliska läger och vara den som bestämt det, eller?

Sen, statsministerns fru. Ni vet hon prästen…som helt utan att blinka beskriver hur hon och Ulf alltis haft olika bostäder (plural) och bott lite isär, ihop, här och där….som nu köpt en gård för att ha ungdomar i som mår dåligt….alltså, ursäkta här. Men om man är GIFT med statsministern och visserligen inte är med honom så ofta av vad det verkar…så kanske man kan påverka honom, partiet, politikervänner(?) att se till att vården av unga nedstämda personer får mer resurser? istället för att köpa en nedsliten herrgård och rusta upp för att sedan slå mynt av detta? Eller ska detta drivas pro bono? Jag tror inte det fr hennes kompanjon sålde ett hus för att ha råd med detta äventyr…så pengar ska tjänas på unga som mår piss…Jag gillar det INTE! De har ingen markkontakt!!

Sen. Fan vad kallt det är! Jag funderar nu på att sätta upp ett draperi innanför ytterdörren för att isolera, jag vill inte ha högre elräkning och att elda för kråkorna är onödigt.

Jag blir lite sorgsen av allt vackert som är så gammalt. I detta fall en renoverad trädgård i Venedig men ändå. Så mycket som går om intet nu. Teknik för fontäner som vi inte bemästrar längre, saker håller inte, kvalitet uppskattas ej…misär i min mening.

Och sen, jag och maken ska G Ö R A något! Vi ska gå på musikal. Han hatar musikaler, han hatar att gå ut, han gillar inte folksamlingar. Jag å min sida har slutat gilla folk typ men tål folk i grupp, i vilket fall tror jag det än så länge. Det blir Moulin rouge och det är förklaringen till att vi ska lägga två papp drygt på detta, det är makens favoritfilm! Och nu är jag bara orolig att både han och jag ska sjunga med och störa alla….som när jag var på Mamma Mia i London och sjöng hela föreställningen igenom och ja, stod upp bitvis. Fast, jag kan ju då bara ABBA-texterna inte de nya för musikalen för den hade jag bara sett en gång innan.

Barnen gjorde rent hus kan man säga, och sen fick jag städa upp. Tänk va, att de längtat efter detta i en månad. Smakar ju inte ens gott, men de har kul.

Och sen….Jessie Diggins, det gör ont i min när jag ser henne kämpa uppför sista slalombacken i Tour de ski. Hon ser ut att kunna dö av kampen. Blotta tanken på att förlägga en längdtävling uppför en slalombacke…är idiotisk. Jag ser där för ogärna på det. Nu blev det så ändå för att…teven var på typ. Jag gillar det faktiskt inte.

Nu, ska jag ta tag i saker. Arbeta fyra timmar sen kanske skjutsa fyra barn till slalombacken för att åka NEDFÖR, kanske jag hänger på om kraften finns, jag var lite trött igår faktiskt, loven med 100% närvaro…är ganska jobbiga för mig, jag gick ifrån ett tag för jag märker att jag inte orkar vara trevlig en hel dag och då är det bättre att jag vilar. Jag tog en spruta Ajovy också, jag gillar dem ju inte riktigt men det var dags. Så, nu ska jag utvärdera under ”lugna” förhållanden hur värken beter sig. Att utvärdera under loven…ger inte en rättvis bild.

/A

OCH, nödhjälp till Gaza säljs dyrt på marknaderna….vem tjänar på detta? Alltså….jag är som alltid skeptisk till bistånd, även i en jävulsk situation som denna. Kanske även i Ukraina, profitörer finns alltid, alltid. Människor är giriga, det är hela problemet med världen.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen