Pralinez

Jag vill gärna köpa denna, och den andra gröna hon skrivit på samma ämne…men…jag skulle ju inte handla. Och jag ska heller inte äta praliner, hur nyttiga(?) de än är…ekologiska, veganska, hemma gjorda, spelar ingen roll. Men förförisk bild.

Jag fick, nej, VI fick, praliner från belgien igår som tack för att vi tagit emot en utbytesstudent. Det triggade mig att ta tag i en önskan att göra praliner själv. Jag har fått för mig att det är roligt. men som vanligt vill jag ha en bok i ämnet…och hittade denna. Som är snygg, kanske typsnittet kunde vara strået vassare men bilden! Wow! Sen insåg jag att jag behövde formar, redskap och så vips skulle ett startkit kosta mer än tusen kronor…så jag avstod.

Sen swishade BI´s dåliga mående förbi på Expressen…alltså den där familjen…hon lägger ut på sina sociala medier hur dåligt hon mår…och jag tänker att kanske sociala medier är del i hur illa hon mår i själen….eller kan det vara så att hennes besvärliga hemförhållanden är orsak till allt för de lär ju ha kommit innan…men, i vilket fall, hon ska tydligen cecka in på ett ställe som heter Baravara…och jag läste på om vad de erbjuder. Humbug är väl det kortaste ordet. sen att en del mår strålande av att få primalterapi…det är ju en sak men jag lovar och svär att om alla de behandlingar de erbjuder mot trauma skulle fungera bättre än det som den medicinska världen erbjuder…då skulle jag vara den första att erbjuda primal traumaterapi där jag arbetar. Samma med kosttillskott som säljs i matbutikerna, OM de funkade bättre än testad medicin och det bara var att plocka och torka tror jag nog att Astra Zeneca skulle vara ute med korgen och plocka johannesört mm så det visslade om det, alla bärplockare skulle kunna få kollektivavtalslön och vandra längs vägrenarna…men, så är det ju inte, och Johannesört var ett sällsynt dåligt exempel för just det interagerar med en massa noga testade läkemedel som skrivs ut av legitimerad personal och sabbar hela skiten. Så akta er för det!

Vidare…jag arbetar ju hemma. och ringer upp patienter som vill ha snabb kontakt….och min regel är att ringa tre gånger, i vissa fall jagar jag några som verkar extra sjuka men där går gränsen liksom. Om man har en bokad tid…..då ser man till att hålla linjen öppen, tycker jag. Vad tycker ni?

Nu, Camilla L…alltså, vad ÄR detta om att fläka ur sig om sin privatekonomi? Eller gör jag också det, men vem bryr sig om mig? Jag. Maken, mamma och pappa, kanske barnen? nåväl. jag antar att hon fått betalt eller finfina deals med Nordea för att hon talar ut hos dem om detta för så funkar väl världen? Hon är noga med att berätta att hon tjänar så sjukt mycket pengar men att det ska gynna henne, barnen och maken får åka med (i businessclass och äta samma mat, bo i samma hus etc.) men barnen får åka ekonomiklass….jag får liksom inte ihop logiken där, vad är röda tråden? maken har egen ekonomi men får åka business med frun, barnen i coach…är det mindre ansträngande för henne men sen ska barnen få mer än han senare? Snacka om toyboy…jesus vilken märklig balansgång här.

Nu, mer jobb!

Ajöss!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen