Oro och väntan, otålighet och hopp

Men vet ni, jag blir så stressad. Av årets bok. Tänk om man skulle få ge ut del två!?! Jag jobbar på det. och en annan bok…och så vidare.

Men, sen kom transvården emellan….jag har hela tiden tyckte att det är vansinne att operera/ge hormoner till barn. Och nu hör jag på radion att många, de flesta som söker hjälp också lider av psykiska besvär. och jag skulle tro att alla mina kollegor inom psyk som jag känner…kan vittna om att detta stämmer. Jag hoppas verkligen att man inte lättvindigt ändrar människors kön och gör dem sjuka, benskröra osv med hormoner och sen ångrar sig. Man skäms lite…faktiskt. I vilket fall ska de som vill utsätta sig för detta borde informeras om riskerna. Informerat samtycke och sen ska de väl utredas avseende differentialdiagnostik!?

Nu, middag!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen