Över gränsen?

Bild från skymningen (och vårt hus) igår. Jag jag nämnt att jag älskar vårt hus? Läget? Jo, allt utom VÄGEN är perfekt här! Bort med resten av kommunen alltså, utom mina vänner här då…och några till, barnens kompisar, deras lärare, fritidspersonalen, matsalspersonalen, butiksarbetarna och simhallsfolket. Eller, ja, det kan vara som det är mao minus kanske 4-5 personer som jag verkligen har en beef med. Och det hör ihop med V Ä G E N !

Jag började dagen så duktigt med en dusch, vari jag försökte göra mina thoraxvidgande övningar men behövde avbryta på grund av ytrymmesbrist, jag fortsatte senare i köket och jag känner mig som en halnyfödd människa om än lite sned. Maken var imponerad över att jag kunde ligga på golvet med benen i 90 grader(!?). Alltså, det var väl inte DET jag såg som en bedrift riktigt. Jag har ganska stort omfång..kan det vara baletten? Nä, det har nog att göra med att jag lär bara överrörlig. Tidigare då, jag är rätt böjlig faktiskt, det märker jag på uppvärmningen på fäktningen. Jag når golvet osv när vi stretchar trots att nog alla andra är både yngre och mer vältränade än jag är…

Himlen igår alltså. Jag och min äldsta döttrar bombade varandra med bilder från Östermalm, Södermalm, Närlunda och sen Finland! Alva flög Finnair till LA….så en väldig blandning på temat jorden är fantastisk.

Men i vilket fall, jag skrev till Lisa, ni vet hon som skrivit Postcovidlotteriet, om vad som utspelat sig vid sjukgymnastmötet igår. Om de objektiva FYNDEN när hon mätte….och hennes smarta svar var: Kanske andra än läkare har bättre förståelse för att de inte leker psykologer! För absolut ska man ta in HELA människan, den sociala situationen, begåvning, tidigare hälsa, alkoholvanor, träningsvanor, sovvanor….bla bla bla. Men ibland behöver man bara mäta elasticiteten i bröstkorgen. Bara det.

Jag gillar träd. Så snyggt! En av dem jag har en biff med här ute lyckades kvadda en tall för oss, en av fyra hade han ihjäl….idioten!

Så, ny dag, och jag har en del på schemat. Jobba men först skicka barn till skolorNA. Två patientsamtal…det är ganska mycket för mig….sen kommer jag få besök. I omgångar, jag har liksom audiens. Folk kommer hit….fr jag pallar inte åka iväg. Det är för stökigt för mig. Först en kompis, Jesper, som jag skrivit ihop med tidigare. han är skitkul, smart och begåvad. Gillar stolar! Så det blir kanske en huvudvärksbomb, kanske han återigen vill skriva med mig, jag hatar att säga nej….

Projekt barnkläder är på g.
Hönsen har blivit lite kaxigare och numera ut i snön.

Efter det kommer Laila och Harald. Det blir stillsammare men mer fysiskt. De ska hjälpa mig att dra på varpen, för sånt kan inte jag. Kanske jag aldrig kommer lära mig. och sen mina vänner ska jag försöka väva de där plädarna….som jag trodde skulle vara klara till jul. men jag blev ju sjuk, Laila med.

Ny ska jag dricka sista kaffeslurken, sen skjutsa Frank till bussen!

Här har vi då Finland.
Fönstervy Östermalm.
Skanstull.
Jag tänker Götgatan mot Medis…Pappa skulle säga ”Vid sucken”… alltså Åhléns…men så har han ju bott runt hörnet på Ölandsgatan 42…eller var det 44?
Och där ser man jordens rundning….klockan är drygt halv tio där nu när jag skriver på morgonen….

Alooooha!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen