Blue monday

Årets deppigaste dag ska det tydligen vara…

Vi är tillbaka i vad mina äldsta flickor kallar Astrakangatandessert.

Nu är det iofs onsdag, men jag TÄNKT skriva på måndagen, men kom av mig. Så det blir ett sammandrag.

Först kuratorskontakt vid samtliga missfall…nej, det tror jag inte på. Jag ogillar faktiskt allt som ska gå per automatik. Jag vill att en barnmorska som hanterar en person som fått missfall med fingertoppskänsla och erbjuder detta/frågar hur man klarar sig, kanske säger att de ringer upp om en vecka…för att vi inte ska drunkna i budgetkaos inom vården. Så länge jag kan minnas att jag arbetat inom vården har för liten eller minusbudget varit ett faktum. Jag undrar SÅ över hur i hela helvete DET är det normala. Någon måste ha räknat fel, politikerna. För det är inte så att vi gör mer än vad man SKA eller BÖR, vi gör precis det man kan förvänta sig med de resurser vi får…så, hosta upp mer pengar, se till att vård har mer status, att uteblivna/missade telefonsamtal till doktorn kostar dig något…och sen, öka budgetarna för om man alltid är på minus så drar det ner entusiasmen. speciellt som åtagandena oftast ökar…

Och sen, jag ska börja arbeta på sjukhuset igen. Jag har tränat två gånger i rad utan att dö, jag har trevliga blåmärken som bevis och har ni inte testat att fäktas tidigare, gör det!

Min älskade loppade kopp har en spricka…så nu letar jag efter en ersättare…
Vår fäktpist har små hål i sig. Detta är resultatet av att väldigt gärna vilja vinna…jag har liknande på armbåge och ett skavt knä…
Nu jäklar är varpen solvad. Nu ska den genom skeden och knytas fast i bommen…

Jag blev glatt överraskad av att två fäktkompisar läser vad jag skriver här…och idag sa min handledare att min senaste bok, deckaren var bra..så, jag känner mig peppad att fortsätta skriva. Det gjorde att jag skickade sista manuset till mitt ena förlag. Så nu håller jag tummarna igen.

Imorgon ska jag vara på behandlingskonferens…spännande, många folk i ett och samma rum, jäklar alltså, och jag träffade gamla kollegor idag, två stycken, mycket trevligt!!!

Alltså, att arbeta är jäkla häftigt egentligen! Nu, borra ner huvudet, vila hjärnan och sticka lite.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen