Bydén och Staaf har en mack ihop

Varför får jag hög feber som sen klingar av inom ett dygn? kan någon förklara det utan att nämna klimakteriet eller att jag överansträngt mig?

Men hörrni, ÖB och Linda Staaf…alltså, läste ni om detta? de har registrerat ett konsultbolag som ska hålla på med geopolitisk säkerhet. Hon, inblandad i polisskandal, ihop med fd polischef, tillsatt på en tjänst där hon inte haft bästa meriterna, gjor slut med chefen som sedemera tog sitt liv (jag anar pga förlorad heder…?) och nu förlovad men Bydén som är överbefälhavare. Hon har varit mycket tydlig med att hon vill göra en karriär och jag är medveten om att jag nu kan misstänkas hysa förakt för karriäristiska kvinnor och misstänkliggöra henne för att gå sängvägen. Så kan det absolut vara. men jag tycker icke desto mindre att henna val av män är lite…uppseendeväckande om inte annat.

Och sen, ÖB…som har ett mycket hemligt, känsligt och just nu minst sagt HETT jobb i ett omvärldskritiskt läge, nio månader INNAN han slutar så registrerar han ihop med Staaf ett företag. Absolut måste man kunna planera framåt men jag blev åtminstone misstänksam och frågade mig om detta var ett smart drag. Jag tycker det är minst sagt tveksamt och väcker frågor kring lojalitet mot svenska folket i förhållande till den egna vinningen. Jag förstår att ALLA tar jobb för att kunna försörja sig, läkare med, vi arbetar inte bara för att vara goda och ha ett kall, inte ens präster, imamer, rabbiner, gurus eller ens Påven (guds utsände på jorden) kan leva på endast luft. Så rimligt med framtidsplaner. Ändå, högst tveksamt omdöme. Jag antar att ingen av de två kommer stå på bar backe när deras förordnanden tar slut. det känns onekligen girigt. faktiskt, girigt. Deras konsultföretag som inte ens har dragit igång (såklart eftersom de inte kan ha en sådan bisyssla) har nu fått en flygande start (om det nu inte blir magplask) vilket jag tycker är illa. En arbetsrättsjurist på radion imorse sa att han klockrent måste avgå, nu, förtroendet är brutet även om departementet hävdar motsatsen. Här skulle man verkligen vilja väcka misstroendevotum.

Och nu vaknade maken, måste umgås lite med honom för han ska arbeta kväll/natt. Vi ses ganska lite då, bara fram till lunch och sen, om jag är vaken en stund innan vi somnar.

Hej på er!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen