Brev från sängen

Jävligt tjatigt är det. Migräneffekt?

TIll Neuro:

Hej!

Sedan vi sågs sist har följande hänt:
Jag ville försöka arbeta på sjukhuset, 50%. Mån, tis och to. Övriga dagar admin hemma. Möte med nya chefen 17/1 ca 2h därefter hem. 18/1 arbete på plats med 1h behandlingskonf och installering på nytt kontor. natten till fredag 40,1 graders feber. Jag fortsatte arbete som tänkt för det var så roligt och spännande. Jag har också en stark önskan om att trappa upp, bli klar med ST och arbeta. Jag har därefter haft daglig feber ffa nattetid, en bra bit över 38 grader, vissa nätter 39+. Jag har ändå arbetat för jag tänkte att det skulle stabilisera sig. Sedan måndag 5/2 emellertid mycket trött, gäspar vid 15 och lägger mig vid 19. Sjukskrev mig 6/2 för att få kontroll på detta. Ingen huvudvärk alls sedan en månad vid sista injektion Ajovy.
Nu känner jag mig vilsen, det är nästan bättre med huvudvärk än feber för den är inte konstant ändå, det oroar mig att ha feber så här och jag blir mycket trött.
Jag får en känsla av att den effektiva medicineringen maskerar varningssignaler, så att jag tar i mer än kroppen klarar just nu. Kanske det är för mycket med 50% och patientkontakt? Jag har skrivit till chefen att jag kanske kan ändra till varannandagsarbete så jag får en dags återhämtning och att utesluta behandlingskonferensen med mycket folk och diskussion. Oklart hur detta skulle påverka men ändå ett försök att anpassa jobbet.
FK vill arbetsförmågebedöma mig och jag lär bli utförsäkrad. De anser att läkarjobbet är det som gör mig sjuk, att det är för avancerat och att jag ska göra något mindre svårt. Såklart gör detta mig lite orolig men febern kom innan detta besked, och jag är inte så oroad för ekonomin, mer oroad för min hälsa.
Har du någon förklaring till hur kroppen reagerar här för jag kan inte förstå detta annat än att det blir för mycket för mig och att febern är ett migräntecken, jag har inga andra symptom än fatigue och feber nu med Ajovy och jag tar inga andra mediciner.
Mvh
Anna

Till VC:
Hej!

Sedan vi sågs sist har följande hänt:
Jag började arbeta på sjukhuset, 50%. Mån, tis och to. Övriga dagar admin hemma. Möte med nya chefen 17/1 ca 2h.
18/1 arbete på plats med 1h behandlingskonf. Natten 19/1 40,1 graders feber.
Fortsatte arbete trots daglig feber, ffa nattetid, en bra bit över 38 grader, vissa nätter 39+. Jag har ändå arbetat för jag tänkte att det skulle stabilisera sig. Sedan måndag 5/2 emellertid mycket trött redan vid 15, lägger mig kring 19 om familjesituationen tillåter.
Sjukskrev mig 6/2 för att få kontroll på febern/fatiguen. Ingen huvudvärk sedan en månad vid sista injektion Ajovy. Jag har en stark önskan om att trappa upp arbetet och bli klar med ST.
Nu känner jag mig vilsen, det är nästan bättre med huvudvärk än feber för den är inte konstant ändå, det oroar mig att ha feber och att vara så trött.
Känslan är att den effektiva medicineringen (Ajovy) maskerar varningssignaler, så att jag tar i mer än kroppen klarar just nu.
Kanske det är för mycket med 50% och patientkontakt? Jag har skrivit till chefen att jag kanske kan ändra till varannandagsarbete så jag får en dags återhämtning och att utesluta behandlingskonferensen med mycket folk och diskussion. Oklart hur detta skulle påverka men ändå ett försök att anpassa jobbet.
FK ringde i förra veckan och vill arbetsförmågebedöma mig. Det låter som att jag kommer bli utförsäkrad. De anser att läkarjobbet är det som gör mig sjuk, att det är för avancerat och att jag kan göra något mindre svårt. Såklart gör detta mig lite orolig men febern kom innan detta besked. Jag är mer oroad för min hälsa än ekonomin.
Neurologen, Cecilia Adelöw, har sagt att febern är ett migräntecken, jag har inga andra symptom än fatigue och feber nu med Ajovy och jag tar inga andra mediciner. Rådvill, vad göra?
Mvh
Anna

För att spara kraft copy pastear jag och ändrar lite så att det passar mottagaren. Men så här går mina tankar nu…feber och trötthet av 50% arb på plats…vad är det med kroppen alltså….så mysko. Och jag hör inget från AFA…de som håller i försäkringsersättningen efter arbetsskadan…kanske jag ska snitsa ihop ett brev TILL till dem där de får förklara i vilken situation jag hamnar om jag utförsäkras….? Jag har skickat ett brev med önskemål om en förklaring men de hörs inte av och att ringa är så jäkla jobbigt…kanske jag kan få maken att göra det imorgon? Jag har ju bevisade svårigheter med verbal inlärning, något som verkar oöverstigligt svårt för vården och andra att förstå trots att jag återupprepar detta…

Torsdag hörrni, jag borde vara på mitt roliga och spännande jobb där jag hör att jag kan göra skillnad…men jag ligger här med över 38 graders feber och är trött…Inte livet på en pinne, mer livet med en pinne genom magen, och ont i ryggen…/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen