Elle-galan bäst klädda

Helt allvarligt undrar jag vad som händer i kändis/modevärlden. Jag ser den ena missklädsamma utstyrseln (kläder vore fel att kalla somligt) efter den andra. Det verkar ha övergått i en tävling om vem som vågar klä sig mest avvikande och missklädsamt. Jag såg att Tuva Novotny av Espressen fick en etta…hon var mest elegant tyckte jag i stilren mansklädsel, andra såg mer ut som de var med i någon cosplay….Fares, en av dem hade en märklig silverbrosch a la 80-tal som sades matcha fruns silvriga klänning som bara såg hängig ut..Vissa skönheter kan ju klä i vad som helst och Emma S var snygg även om halsbandet var liiite för oversized i min smak, men hon kan ändå bära upp det. Värst? Oj, det är svårt att kora en vinnare av den men det står mellan: Hedda Stiernstedt (fattar inte varför man ska visa undersidan av bröna), Alva Bratt (vad gör hon??), B Ingrosso som envisas med att visa för mycket och ha solbrillor på kvällstid och är ca 3 år sen med avklätt inkl hans stylist…, Edvin Törnblom (obegriplig läderrock som både ser för stor ut och som en sadelväska på en och samma gång..), miriam Bryant som verkar vara en crossover mellan Mad Max och Starwars…?, Molly hammar som ser ut att ha varit i en krigszon på den mörka stjärnan och behövt bandage, Darin i nån märklig see through kavaj som…ser lite ut som ett monokromt lapptäcke, Alice Bah…ja vad ska man säga, tankarna går till någon pippi på ett barnprogram jag inte minns namnet på, Icona popbrudar där en visar bröstvårtor under virkad brynjekläning och den andra visar en bikini under en likadan, Gina Dirawi som mest liknar en hippie-Cher med önskan att visa rib cage(?), Annie Lööf….ja, vad ska man säga? Lilla huset på prärien parat med Det bästa lilla horhuset i Texas meets Moulin roge för färgblinda? Vidare Mapei som verkar ha gått loss på Liberacis minkpäls och klippt om till en lampskärm, jag tycker hon ser ut som någon slags toalettattiralj…och vem ÄR hon? Tildes dotter i blått ger mig också bandagefeel…ska saker draperas ska det göras med finess, Edvin Endre m sällskap…ja, 1700-tals jacja på ene och sen nån gigolostil på själva Endren med för mycket hud/attityd, Yaeger(?) en dålig Vivienne Westwood wannabe om det inte är VW och en provkollektion efter ett dyk ner i svamplådan? Parisa Liliestrand…är i behov av en stylist som kan något om proportioner…man måste anpassa kläder efter kropp…Alexander Abdallah & Malaika Holmén, deras kläder kan jag inte ens beskriva…ser ut som de tänkt för mycket, on meth, Frida Argento lämnar jag åt er att tolka men tights are not pants och snake skin kan kanske bara Nicolas Cage komma undan med tänker jag. I vilket fall om man har underbyxorna ovanpå tightsen? Eller? Bindefeld….ja, kanske han bara ska dekorera bord? Emma Örtlund…? Shima Niavarani…henne måste ni också se med egna ögon, words fail me. Carola i all sin galenskap framstår ändå som stilren även om….stjärnorna på chiffongcapen var lite mycket. Gynning och Röse…fluffvolanger på ena, jeansvolanger på andra. Gode gud, har ingen hört talas om Armani, less IS more eller är det bara klick bait alltihopa, jag kan inte ta det på allvar ens!

https://damernasvarld.expressen.se/mode/roda-mattan/elle-galan-2024-de-var-bast-kladda-pa-modegalans-roda-matta/

Kommentera gärna! Jag måste debreifas efter detta!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen