Meghans sylt. American orchard riviera.

Jag knöt och knöt till frukost…nu är alla filtar klara!

Alltså, jag vet, jag är orimligt irriterad på den kvinnan. men…nu ska hon sälja SYLT….sylt. Hemmaordlade jordgubbar, hur många burkar kan det blir? Hon har skickat ut till kändisvänner i numrerad upplaga…på allvar!?

Japp, säkert som amen i kyrkan, och detta är efter alvedon…

Jag fick marmelad av min dotter igår, den verkade helt jävla fantastisk. Hela ungen är helt fantastisk faktisk. De var så roliga igår att jag faktiskt blev sängliggande idag. Med feber och huvudvärk, men jag skrattade så mycket igår att jag grät. Det var fruktansvärt länge sedan. Och jag borde såklart ha paceat mig, gått ifrån bordet, vilat, kommit tillbaka, skrattat fem minuter, gått ifrån och energibalanserat m,

ig…såklart! För så gör ju varje ansvarsfull sjukling…eller hur! Så man kan vara den där duktiga patienten som börjar arbeta och dra sitt strå till den stora stacken så man kan betala skatt som politikerna kan slösa bort. Känns så meningsfullt.

De var nöjda!

I vilket fall, jag tittar igen på klänningar och utstyrslar från Ellegalan…det är verkligen en tävling i hur mycket klick du kan få. Och om jag inte var rädd för upphovsrättsliga efterspel skulle jag dela en hel del galenskap här. Och de fulaste grejerna får så många hjärtan och brinnande buskar att man tror att någon måste radera allt negativt. För fulare grejer måste man verkligen leta jävligt länge efter.

Det här kan någon förklara för mig. Jag har planterat en wisteria men upp kommer något som ser ut och doftar som vinbär…men med klasar som påminner om blåregn…har wisterian ympats på en vinbärsstam? I vilket fall, jag måste gräva upp och kolla vad jag har att göra med här.

Och sen….jag vill inte vara elak och så men är det inte lite uppfriskande med…ärliga kommentarer, även om de kommer från en dinosaurie som jag, skulle inte jag få stå vid röda mattan och direktkommentera kändisarnas kläder? jag tror det skulle höja pulsen. Och kanske möjligen stilen. Eller….är det numera snyggt med hängande bröst, lycra som smiter in i alla hudveck, allt ska vara genomskinligt och kläderna är mer för show än faktiskt som…skydd? För en av kvinnorna medgav att hon frös…och då han man kanske missat syftet va? Kläder har man för att hålla sig varm/bekväm. Alla såg inte så bekväma ut tyckte jag. Och kläder som släpar i marken FRAMFÖR sig…det är ju fan farligt!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen