Pojkvän i Gambia någon?

Vaknade upp till detta. En förfrågan, begäran, från ett okänt konto. Jag brukar ju blockera, anmäla osv. Men det har länge intresserat mig vad som får så många att haka på, knyta känslomässiga band till smickrande bedragare, bli kära i påhittade personer på en annan kontinent och sedan skicka alla sina egna och ibland andras pengar till dem och sitta hemma och vänta på att de ska komma och gifta sig med dem. Så jag rullade en liten snöboll och nu väntar jag bara.

Jag vet, han är INTE intresserad av mig. Men vet ni, jag är inte helt tappad, jag vet att detta är en person som sitter med kanske 100-tals konton och konversationer framför sig och att detta är personens jobb. Jag skriver person för det är inte säkert att en man är en man och en kvinna en kvinna. Det kanske tom är en AI-genererad konversation.

Jag försöker förstå vad för person som INTE fattar direkt att detta är början på ett love scam. Bara det att en okänd person ens kontaktar en får ju mig att tänka att det är en sådan. Vi ska se hur mycket tid den här…boten kommer lägga på mig nu…Jag har testat tidigare och det tar inte lång tid innan jag är djupt älskad…..som i vanliga livet då. Folk blir kära i mig bara de ser mig, det vet ju alla att det är så det går till. Eller hur!?!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen