Trendar

Notera plutande mun (lyckas inte riktigt med det pga för lite övning), framskjutna axlar, sträckt hals, allt för att senor, håligheter och skelett ska framhävas enligt konstens alla regler.

Jag vet inte om ni märkt av detta men jag tycker mig skönja en trend. Kroppspositivister som plötsligt smalnar av…lägger upp bilder på sig där de vill visa sina nya smala kroppar…

Jag vet inte vad jag tycker om detta mer än att jag anar att de inte var så nöjda med sina omfångsrika kroppar.

ärligt talat….kan detta verkligen vara värt pengarna?

Jag tänker att det är någon form av tröstbeteende? Att säga: Se här på min fylliga härliga kropp och alla ni som gillar smala bättre, ni är onda. Vi har också rätt att leva, äta hur mycket ni vill och om ni tycker att smalt är snyggare/hälsosammare eller bättre ni är inskränkta.

Och sen, vips eller med hjälpa av Ozempic(?) tappar de plötsligt alla överviktiga kilon och så är man en idiot om man kommenterar detta…

Jag vet iallafall en sak. det är dåligt att äta för lite och på tok för mycket. kroppen avspeglar oftast det man sätter i sig.

Tylla poserar snällt i sin karamelltopp jag stickat av restgarn. I en wolf cut, eller som jag är van att säga: Uppklippt….

Sen kan jag tycka att det är helt sjukt fånigt att vrida sig i en märklig ställning för att se smalare, senigare eller kanske fläskigare ut.

Faktum kvarstår, en hälsosam kost i lagom mängd ger lyckligare människor eller i vilket fall friskare människor, och de brukar generellt vara lyckligare.

Stor sten i Ålsten.

Jag har tidigare nämnt den där skådisen Rebel, som var arg på Sacha baron Cohen, ni vet Ali G, Borat. Hon verkar inte må så bra t.ex. Nu har hon blivit smal..Alla som försökt tappa ett kilo eller två vet vilken kamp det är, hon har lyckats tappa minst 20 ser det ut som. Hur det gick till vet jag ej, kanske skådisar har ett liv som medger kopiösa mängder träning som vanligt folk inte har tid för? men allt pekar ändå på att det mest handlar om födointag för det är väldigt svårt att förlora vikt genom träning. Jag ska inte säga att mediciner varit inlnadade här, eller en operation men gick det inte väldigt fort?

Nåväl, jag tycker i vilket fall mig se den här trenden, det kanske är helt fel. Och då ber jag såklart alla som kände sig kränkta…om att låta bli att vara kränkta, detta är bara vad jag tror. Och tanken är än så länge fri.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen