The Bay, nej nej nej.

Jag har sett The Bay säsong 1 och 2 och tyckte det var bra men tredje…herregud, jättedåligt! Huvudskådisen är väck. Jag tänker mig att hon läste manus och sa, tack men nej tack. Jag såg det motvilligt för…det var ändå bättre än annat som fanns. Suck.

I alla fall. det både lugnar ner sig och trappas upp i mitt liv. Barnens simning är över men Tylla kan få flytta upp en grupp OM hon kör på med majintensiven….jag vill ju det men, ORKA ta henne dit två ggr/v när blott en är som att få en hjärtattack varje vecka sedan i höstas. Idag var jag så uppstressad att jag nästan grät. men det berodde mer på e som irrade iväg till centrum, sen till kyrkan och tillbaka till skolan. Alltså, jag tål inte sådant längre. Och när alla var färdiga handlade jag mat i cafeterian där för jag orkade liksom inte tanken på att laga mat. Så jag åt inget för…det är inte gott tycker jag. Och sen skulle jag till kören och öva rösten och lindra själen men…jag kände rätt snabbt att huvudvärken kröp på. Då hade jag ändå vilat (dvs sovit som en död) 1,5h under dagen för att ladda batterierna. Nu kan jag då inte sova, såklart… och imorgon innan 10 kommer rehab på hembesök. Jag vet inte, jag får en väldig lust att städa inför det…men det är nog helt FEL. Jag vet att det är fel…

Valborg blir det konsert. har aldrig varit med om det tidigare men ärligt talat, mycket enklare än att vara hemma med barn som tjafsar med en. de har vant sig nu vid att jag är hemma och kan slava…så att ta sig bort från huset är liksom semester. Om man bortser från att det är en jäkla röra när man kommer hem igen…

Nu, nya sovförsök.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen