Paus

Jag fick en varning på Instagram, och jag fattar, de har algoritmer som söker av sin app och när något misstänkt dyker upp reagerar den. Ingen verklig person är inblandad. Det är därför helt normala inlägg som mitt blir borttaget. Och våldsskit, anorexihets, barnporr, lovescams och så vidare får florera vilt. Jag tänker också att de behöver bättre dataingenjörer…eller åtminstone folk som förstår sig på maskininlärning….eller så är det så att sån smörja säljer och att de vill HA kvar allt det jag nämnde men att de för syns skull tar bort mitt så att vi alla vaggas in i tron att de har kontroll över sin produkt..? Kan det vara SÅ?

Jag blir allt mer misstänksam och tar en paus från Instagram så som jag trodde att jag tagit en paus från Facebook.

Imorse fick jag en säkerhetsvarning även från dem…och jag försökte ändra lösenord men av någon anledning kom inte koden de skulle skicka på sms och jag glömde bort i vilken kanal jag fått meddelandet så nu kanske mitt FB-konto är kapat….alltså, världen på nätet är lite för tidskrävande och komplicerat tycker jag så jag ska hålla mig här på min egen kanal ett tag, kanske för alltid? För att lugna ner tempot en aning. Så här kommer bildkavalkad från igår och senaste dagarna. Mitt Anstagram.

Återigen en laddning citroner direkt från Spanien, crowdfarming, jag gillar verkligen det! De är olikstora och naturliga!
Det blev efterlängtad citronvinägrett.
Egenodlad sparris.
Man måste passa den noga för vissa sticker iväg på längden, andra blir väldigt breda.
Min wisteria kommer vara magisk om någon dag. Jag älskar den!
Visste ni att den doftar fantastiskt också?
Vet ni vad som kanske retar mig mest av detta? Det kommer ALDRIG gå att lära honom hur man håller ordning. Efter det är det det faktum att vi har att göra med en väldigt dyr möbel som…jag liksom inte tycker ska behöva stå ut med all den här röran…

Nu ska jag snart iväg till jobbet! Ha er en fin dag! Och låt bli Instagram!;)

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen