David mot Goliat

Jag och E sover ihop och ser på dokumentär om vad IS ställde till med i Irak.. Babylons hängande trädgårdar?

Jag klagade ju på att utredningen på DS dragit ut orimligt mkt på tiden och att de far med osanning angående min önskan att få dispens för en kurs… här är deras svar:

Och vad tänker jag? Jo det har gått 13 veckor redan, gaaanska lång tid att vara tillgänglig med mycket kort varsel och det är inte över ännu. Sista bokade tiden är 4/6…Och jag sa till den jag talade med på deras mottagning den 6/5 när JAG ringde för att höra om nästa tid (som var mindre än 48h senare men som jag inte ännu blivit kallad till!?!) sa jag mycket tydligt att jag inte kunde 27-29/5 men all annan tid gick bra….
Men tack som fan samhället! Då vet vi!

Nu kom rätt skyltar..jag funderar på om jag ska ha dem på mig och vit rock när jag går på nästa möte…eller skriver de vårdintyg då?
Ja, jag kommer fortsätta fota den tills den blommat över. Och sen kanske den blommar igen, remonterar, för det gjorde den förra året! Mer blåregn åt folket!
Och JA det är omelett till mig och maken (han arbetar sent ikväll) på egna äggen och egen sparris!
Tyvärr inte hallon från egna buskar, jag hoppas det kommer i slutet av sommaren dock! Köp glassmaskin alla, det är ljuvligt!
Den här bilden tog jag för att reta mamma som bara har fyra, hörde nu F Y R A tulpaner i sin trädgård för hon har efter 51 år där inte fattat att man måste täcka över tulpanerna, skydda dem från rådjur tills de slåt ut…kanske hon kan klara det nästa säsong eller så får jag åka dit och hjälpa till!

/A

2 svar på “David mot Goliat

  1. Ha skylten på … den med leg. läkare.
    Eller en skylt ”leg. obyråkrat”.

    ”I anm always amazed at how stupid people are” (Frank Zappa)

    1. Ja men vilka möjligheter…jag kanske ska börja beställa skyltar med skitbra citat? Tänk….I´m a psyhiatrist, Lay down! Eller The thinner the eyebrows the crazier the woman…

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen