Road rage?

Det här är vad som gäller. Och vem är argast i trafiken? Den som gör fel och vägrar släppa in folk eller den som ger den andre fingret? Den förre tycker jag, passivt aggressiv, det är inte jag, jag är full frontal!

Alltså, jag kan erkänna att jag har svårt för idioter i trafiken, det har hänt att jag följt efter någon som betett sig illa och haft en lite diskussion ang deras uppförande eller lagbrott…Barnen brukar skämmas.

Idag låg jag i den högraste filen för jag (hör och häpna) håller hastigheterna och då blir man paria här ute på öarna så därför håller jag till höger. Om jag inte bestämt mig för att ”jävlas” och med flit köra i vänsterfil i RÄTT hastighet. Så kommer den där skylten ni vet, att två filer smälter samman. och då mina vänner ska amn blinka och byta och så ska de som kör i andra filen, oftast för fort då…släppa in varannan bil enligt blixtlåsprincipen…om man inte gör det.. är man dum. ett kukhuvud. Och det hände idag.

Om du som vägrade släppa in mig läser här nu (ja det finns risk för det) så vet du nu. Jag hade rätt, du hade fel. Bättring! Och…min man kan ta dig. Jag lovar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen