Jag utför det omöjliga

IMG_5124
Gullvivor på kungens mark.

 

Det jag gör nu är något av ett illussionstrick. Det till synes omöjliga. Blogga OCH ha tre barn hemma varav det ena just spydde/nös på mitt vänstra underben…

 

Men det är i det läget som man inser att man måste ta sig bort från ”närvaron”…och skriva av sig. Mindfulness, MY ASS!

 

IMG_5135
Maken hade bästisen här igår kväll. Han kom oanmäld (alltså maken visste att han skulle komma men jag var ej informerad) och de lämnade en present till mig i vasken. En cm från komposten där sump vanligen slängs. Vems fel? MITT, jag hade nämligen inte satt i ny påse efter att jag gått ut med den förra…My bad. Det som är liiite intressant och som talar emot att ingen tänkt någonting här, är att den är omsorgsfullt lagd åt sidan för att det inte ska spridas i vasken…misstänkt tycker jag och det gör mig helt oväntat (för maken) ännu mer förbannad.

 

 

Jag måste vara snabb här det förstår ni ju. Detta är mer av ett SOS. Om NI inte hör av mig inom 24h ring 112!

Vad har hänt? Undrar ni:

Jo, väckt med vrål 05.15, ingen reaktion från utslagen man så jag fick gå upp. Sonen som inte förstår det opassande i att gå upp och ut till parken vid denna tid var sedan sur (och väckte resten av familjen promt) fram till klockan 8.

Det hände mycket här, kisskatastrofer, flygande sängkläder och soffkuddar, matstrejk och som sagt det avslutades med en kräka 08.20.

Maken tackade för sig vid kvart i sju och sitter nu och VILAR på jobbet antar jag. Jag har meddelat honom om uppkastningen och blir det värre får han vabba för jag har bokat en resa till St Thomas if the shit really hits the fan….

 

Jag lugnade ned situationen en aning med att sitta med två av barnen i fönstret och sjunga dagissången i 30 minuter och det var riktigt trevligt. Frank (han som väckte alla vid fem) satt med iPaden i den kuddlösa soffan…

 

Jag laddar med andra ord upp inför helgen. Det kan gå hur som helst här det förstår ni ju….

Nu tio djupa andetag och fram med brandsprutan!

 

IMG_5120
Så här avspänd såg jag ut vid niotiden igår….idag är kläderna desamma men frukost i solen känns som en hägring.

 

 

Mayday!!!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen