Totalt hjärnsläpp

IMG_5257
VARFÖR LIKSOM?

 

 

Jo, om ni undrar så kommer jag skriva väldigt kort närmaste tiden. Jag flyttar, eller VI men det känns som om det är jag. Det är totalt kaos här och jag tror inte vi kommer klara det. Vanligen ska man vara frisk, stark och välorganiserad när liknande projekt rors i land. Så är icke fallet nu. Då ringde en nära anhörig och frågade om maken lite snabbt kunde komma och fixa TV:n….NÅGON (det bor en någon även där) har tryckt på fel knapp (på en av de fem fjärrkontrollerna) och nu är det KAOS tydligen.

Jag fick ett helvetesutbrott i källaren, pulsen steg farligt högt och även blodtrycket. Jag föreslog att maken skulle säga ifrån (det borde han göra mycket oftare, inte till mig då såklart men i övrigt). Alternativt be dem komma med hela apparaten och gärna någon, så jag kunde få säga min mening. Men han är världens snällaste så senare kommer han fixa detta…..JAG är som vanligt den rabiata nejsägaren. OCH DET TÄNKER JAG FORSÄTTA VARA TILLS någon (oj vad med versalerr) lär sig vilka knappar som ska tryckas på och INTE.

OK, jag älskar dig någon men just nu är det FÖR mycket här hemma och mitt temperament har nått oanade höjder. Ingen ringer oss nu om inte för att erbjuda varm mat eller barnpassning! OK!?! OK????

Har ni aldrig tidigare passat barn eller erbjudit varm mat är NU ett bra tillfälle att börja.

 

Slut på meddelandet!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen