Holy moly!

IMG_6015
Utmattningsmetoden. Idag testade jag att låte barnen bli löjligt trötta och mätta på ostbågar. Det funkade finemang. Nu har jag bara ett problem, var ska JAG sova???

 

 

Idag skulle jag ha skrivit om mina inredningstankar. Det kom av sig. Vi bjöd över våra fd. grannar istället på mat och Limoncello. Vinet brukar de få ta med själva. De är brunbrända och fina efter sex veckor i Grekland. Jag hade fullt sjå med maten, maken var delegerad till barnvakt och det gick rätt bra. Fram till grillningen. För av någon märklig anledning är det alltid maken som grillar. Vad ÄR det om? Han släpper allt och bara grillar. Jag står med barn, dukning och sallad men han GRILLAR!!! Det är som om världen stannar då.

IMG_6006
Bakom mig syns den fina rosen jag fotat tidigare, nu står den i full blom. Den doftade ros, varken mer eller mindre.

 

Jag fick dock god hjälp av C som inte drar sig för att ta hand om saker. Vi åt under tumultartade förhållanden (barnen fick äta innan och tanken var att barnen sedan skulle sitta lugnt med glass framför Paddington medan vi åt..) Det hela slutade med att jag fick dammsuga hela vardagsrummet för lilla T visade sig på styva linan och hällde ut en hel skål med ostbågar och salta pinnar som iallafall Edgar glatt trampade runt i (var lugn pappa, er dammsugare är helt fenomenal på att suga, mattan ser ta mig fan helt ny ut nu). Jag har aldrig sett ett liknande snackskalas!

 

IMG_5992
Morr. Så länge mamma var i huset skötte sig maken som en liten robot. Nu börjar han strössla med sockor igen….Fast han hade bäddat. Det var första gången någonsin tror jag. Han berättade att han under det att han rättade till täcken funderade på om jag gillade bäddade sängar eller ej. Det hedrar honom att han faktiskt tänker på detta men svaret är: Bädda för fan inga sängar, då mår kvalstren ännu bättre. Plocka strumpor däremot, DET gillar jag! Om man nu får välja sina gracer.

 

Efter att vi med tusentals avbrott för barnkalabalik äntligen kunde få alla barnen att sova utom deras dotter fick vi till slut en timme på oss att umgås i lugn och ro. Det är vardagslyx det. Nyss släntrade hem de 350 metrarna till sitt hus i duggregnet. Vi kommer sakna dem (men jag jobbar stenhårt på att de ska flytta efter oss).

Imorgon ska de två yngsta få besöka sin nya förskola, det ska bli så spännande. Efter det ska vi sätta oss och tänka ut hur många eluttag, taklampor, julstjärnor och var diverse TV-apparater ska sitta i nya huset….rumsplanering heter det tror jag och är superviktigt. Vår arkitekt ”struntade” i den och nu får han leva med att strömbrytarna sitter på samma sida som dörren är upphängd på. Ni kan väl fundera lite på hur krångligt det är en stund.

 

IMG_6001
En ”granne” som jag passerar på väg till förskolan varje dag har ett stall med fina bilar. Porrrrsche, det är favoriten! Jag har skrivit om den bilen (inte den på bilen just, men själva BILEN. Det kommer snart på en blogg nära dig.

Jag ska nu hitta en ny serie att se på Netflix alternativt läsa någon artikel om varför vi ej ska ha ett kungahus…jag vet att Johan Norberg skrev om det idag i Metro. Läs det vetja! http://www.metro.se/kolumner/kungliga-brollop-vacker-journalisternas-inre-skvallertant/EVHofq!kAdLRc314uK2M/

 

Tjabba tjena!

2 svar på “Holy moly!

  1. Män och grillning! Det är något med det. En timmes tid utan barn på kvällen längtar jag efter och känner igen snackskaoset. Lät gott med Limoncello det ska jag unna mig när baskeluskerna lämnat denna kropp. Och du: Vacker bild på vacker kvinna!

    1. Tack för komplimangen! Ja, Limoncello är verkligen gott, men tyvärr visade det sig vara fryst flädersaft…eller tyvärr? Det var urgott i den lite kvalmiga sommarnatten.
      A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen