Förvirringens tid är ej förbi…

IMG_6529
Digitalis. Hela tomten full. Kom å gräv ni som vill ha för snart jämnas de med marken! Livsfarlig växt för övrigt. Plötslig hjärtdöd kan kanske bli resultatet om man käkar denna?

 

Jaha, här skulle jordens roligaste inlägg klistrats in…men jag glömde att bifoga filen i mailet. Jag dör en aning just nu när saker krånglar…som att Wi-Fit är i bästa fall sporadiskt, jättemycket dyrare än den gamla fibern, att nya ägaren till vårt hus är helt galen och såklart går all in när det gäller att ersätta saker som varit trasigt i gamla huset och det faktum att Alvik ska byggas om i 2000 år och jag knappt kan svänga min stora bil där…Såna saker. 

FullSizeRender
Snyggtvål. Dottern visade. De har nu alla börjat läsa mina sparade inredningstidningar…det ska börjas i tid.;)

 

FullSizeRender-3
Precis som man tror att man bestämt sig börjar man vela. Någon sade att det kök vi valt inte hade så hög kvalitet…det går icke an. Jag letar nu ny leverantör. Skeppsholmens kök föll jag lite för. Och kanske vi ska ha vit marmor till mässingen…eller är det sååååååå 2013? Jag skiner i vilket. Jag gör som JAG vill.

 

 

På den soliga sidan av vårt liv visar det sig att kommunen tagit sitt förnuft till fånga och beslutat godkänna att vi börjar med markarbetet INNAN alla går på semester och hela vårt liv hotas av totalt kaos…Som sagt ansökte vi om bygglov ELFTE JANUARI i år och ännu har vi inte fått ett startbesked. men på måndag. Min drömbok, den som skulle handla om detta husbygge har nu arbetsnamnet: Hur du överlever att bygga eget. Sen kommer kanske boken: Hur du handskas med kommunala tjänstemän. Och varför inte: Uppslagsboken för obegripliga ord kopplade till bygglov, arkitektur, juridik och försäkringsärenden. Där kommer man kunna läsa om BYGGSNITT, arbetsmiljöplan, kontrollansvarig och vad man kallar en person som räknar ut hur mycket energi ett hus kommer att dra…Skojare, bland annat.

 

IMG_6563
Här ser nu ”Shark boy”. Han kallar sig det nu. Kanske det finns en sådan redan, är han kompis med ”Lava girl”? jag hänger inte med längre. Läderlappen, Stålmannen och Fantomen var stora när jag var liten. Vad gör Fantomen nu? Har han skilt sig? Flyttat till stan? Börjat odla ekologiskt??? Så många frågor.

Så, nu fick jag ur mig den frustrationen. Eller nej, det finns mer, det finns så mycket att jag kanske ska starta en helt ny blogg på temat: Idiotjävlar man stöter på när man ska göra bra saker för samhällsbygget….eller Allaandraärdummaihuvudet.blogspot.aphjärna…Så, NU är nästan all frustration borta. 

Jag önskar jag kunde vara en sval skönhet och inte ett glödande träsktroll. Det goda med att vara lite ”on fire” är att skit faktiskt brinner upp. Jag samlar inte på hög, vänder saker inåt och går och surar. Det verkar vara ett urdåligt sätt att hantera frustration. 

Hur som, nu är jag lite lugnare….jag skriver, en lisa för själen även om två barn kivas i min närhet. Jag ska fundera på att inhandla hörselkåpor, sådana som man har när man hanterar luftvärnsrobotar. 

Det blir knasiga bilder idag för jag har ju som sagt inte planerat detta, utan jag hade en annan plan för dagen. Håll till goda.

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen