Jag rör om i sovgrytan

IMG_8840
Jag bryter för mig helt ny mark. Att dricka rosévin på en onsdag….herre gud, det är minsann inte något man gör mer än på semestern, eventuellt. Man jag har börjat strunta i konventionerna kring läggning av barn och fokuserar mer på att vara vuxen. Det har resulterat i mindre stress för mamman och barn som somnar utan bråk. Men att skriva ned det som en rekommendation till övriga befolkningen? Nej på min ära, så här får man bara inte göra!!! Det är totalt omoraliskt, helt fel signaler skickas till barnen och levern hotar att skrumpna! Dessutom är vi plågade av magsjuka och alkohol invärtes har absolut ingen läkande eller antibakteriell effekt per oralt. Sen osedligheten at sova utan nattkläder….jag vet inte. Galenskap är allt jag kan tänka, jag är drabbad av galenskap! det måste vara hettan i det lilla huset på fairway som gör det, naket, på en ONSDAG????

 

 

IMG_8858
Är detta coccooning? Eller hur stavar man det cuckooning? Eller blir det gökboet då?? Ni hajar. Lindat in sig som i en kockong ish. Sover gott, mamman nöjd, nu ska jag få se Elementary med min käre make. Jag ska börja kalla honom Watson tror jag….#villgärnavarahjärnanmenärbaradoktorntyvärr

Min helt nya nattningsmetod,  ett glas rosé till mamman och obegränsad surf till killarna, funkar sååå bra! Hick!
Alltså hade jag vetat detta för 18 år sedan hade mitt liv sett heeeeelt annorlunda ut! Då hade jag nog gått i matchande mjukisoverall med maken och haft ÄNNU mer gäddhäng. Men humöret mina kära åhörare det hade varit på topp! Hick

 

 

IMG_8846
Frank såg Harry Potter under kvällen. Han iklädde sig sin cape och tvingade både mig och maken att tillverka glasögon. Maken tyckte att jag ”show offrade” med mina som mättes på huvudet, skissades med tjock svart tusch och sedan noggrant klipptes ut. De dissades av Frank men Tylla tyckte om dem, jag var rätt het i dem också kan jag tycka…. I bakgrunden IKEAs snyggaste matta ever! Varför görs den inte längre??? WHY?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen