Fredagsfina naglar, ja ni läser rätt. Naglar, Anna Voltaire skriver om NAGLAR!

FullSizeRender_1
Isadoras gelnagellack. me like!

Mina tonårsdöttrar har tipsat mig om nagellack….jag antar att det betyder att de ogillar att jag ”missköter mig”. Tipset kom ursprungligen från Molly sen till F och I. Det tog inte så lång tid faktiskt för mig att haka på. Jag har ju tidigare klagat på min för evigt förstörda tumnagel som plågar mig. Inte så att den gör ont men något i anlaget är skadat så den kommer resten av mitt liv att vara delad.

Jag testade att göra en äkta gelénagel på salong. Det strider ju mot min religion egentligen. Det är ju både dyrt, fåfängt och i mitt tycke inte så snyggt..(tjocka och ser onaturliga ut från sidan).

Döttrarnas bedyrande att detta var heeeelt suveränt gick hem. Idag handlade jag allt som behövdes and then some.

Jag gick till Lindex, ställde mig vid nagellacken och insåg rätt snabbt att jag behövde hjälp. Vad jag sökte var gellack ett genomskinligt pga måste ha det som doktor) och ett i knalligaste, blodigaste rött (pga vill vara vampig på nästa stora fest som också kan komma att innebära amputation av två tår…). Kassörskan tillika butiksbiträdet följde mig till stället. Vi försökte reda ut vad som skulle behövas. Det gick ej. En tredje person tillkallades för hon ansågs besitta viss expertis på området. Hon gick bet hon med. Då blev jag lite taggad. HUR SVÅRT KAN DET VARA????

FullSizeRender
Jag köpte faktiskt en T-shirt på Kapp Ahl med stadsbildstryck…för 130 kr på rean. Jag har liksom inga sådana kläder. Men idag var det dags. En T-shirt! Älskar bilder på städer.
IMG_1870
Jag tycker den blev lagom stor på också, en M alltså, jag har krympt!

Jag läste (hatar annars instruktioner), konstaterade att det nog var så att alla med svart kork var själva ”färgen” även om den var genomskinlig (den jag misstolkat som överlack och att den härdande ”top coaten” var helt svart (alltså inte ett svart lack utan helt genomskinligt). Puh, jag löste det och insåg att toppskiktet ju måste vara förpackat i svart flaska annars härdar det ju!! DUH!

Väl hemma testade jag. Det var väldigt enkelt. Två strykningar med lacket, vänta tre minuter och sedan topplacket, härda i dagsljus och voilà! Nästan salongsnaglar men helt naturligt!!

Så, mitt bästa nagelfixtips är, ta er till ett ställe som säljer Isadoras gellack. Välj ett lack med svart topp OCH en helsvart flaska och fixa dina naglar för under 160kr på mindre än 10 minuter.

Ha en härligt glammig fredag, jag ska fira den med fem av sex barn och en fantastiskt hängiven man. Han är extra gullig just nu…kanske han läser min blogg????

FullSizeRender_2
Jag är väldigt nöjd med mina korta blanka naglar. Hoppas bara tumnageln håller ihop också, för det var ju hela poängen med detta….

Och om någon undrar är detta en repris från läääänge sedan. Jag bara kände att det var länge sedan jag skrev något lustfyllt, med Coviden och allt….skrivet 2015 alltså.

Tjing!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen