Vägen är mödan värd

IMG_4023
Genom ett skyltfönster såg jag den här glada lampan,

På radion flimrade en mening förbi, ”processen försvinner….koka kaffet…inte bara trycka på en knapp…”

På kvällen får vi ett meddelande: ”Den kaffemaskin ni returnerat finns ej längre i sortimentet, den går heller ej att laga. Vill ni ha ett presentkort?”

Initialt blev jag lite arg. Vi har ju köpt en av de snyggaste och kanske bästa kaffekokarna som finns….den kostade 2400kr och nu står vi utan kaffe. Men allt eftersom kvällen led och vi tittade på butikens utbud av kaffeapparater blev jag mer och mer nöjd. Jag ska skaffa mig en analog, handskruvad perkulator för 300 kronor och använda resten av pengarna till en Ipad. För jag BEHÖVER inte en kaffekokare som låter mycket och tar väldig plats. Jag vill ha mindre saker i köket och två av två Ipads överanvänds och har sprickor i skärmarna. Jag ska down sizea på köksfronten.

Detta är helt i linje med att vi köpt tre dominohällar till köket. Vi kan inte köpa större stekpanna alltså köper vi en stekhäll och vips slipper jag förvara en stor stekpanna! Så skönt att göra sig av med saker som ska diskas, tvättas, städas undan och förvaras.

TV i vardagsrummet har vi också beslutat emot. Vi ska se på varandra, nya öppna spisen och utsikten. I skåpen där ska finnas spel och nada mas. Vi ska umgås helt enkelt. Jag hoppas också på att få lite tid att sticka. Alltså strumpor, inte dra.

Vad kan bli nästa steg månne?

Vad kan bli nästa steg månne?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen