Julkalendern var mitt i prick idag!

FullSizeRender
Tylla fick ett bowlingset jag köpt på nätet. Urfina och passar perfekt till en familj som bor i två rum och en korridor. Barnen gillade den allihopa (de tre små).
FullSizeRender-5
Julaftonsklänning från Lindex, älskar bleka pudriga pasteller! Och TYLL!!!!!

Tylla behagade födas på julafton. Om jag inte hamnat på ett sjukhus med kraftig underbemanning och givits allt för mycket lustgas, eller för den delen fått komma in när jag bad om det kanske hon fötts 23/12 och då hade allt varit frid och fröjd! Eller att ha födelsedagskalas tre dagar i rad följt av helgdagar…det kanske inte hade blivit lugnare? men jag är ju inte en person som särskilt uppskattar lugn och ro, då hade jag aldrig skaffat sex barn!

IMG_3021
Tylla vaknade först. Vi snabbade oss med alla paket och sång. Hon blev jätteglad för paketen men kände ingen som helst lust att öppna dem. Hon var nöjd. Otåligheten spred sig i lägret och killarna hjälptes åt att SLITA upp hennes paket. En docka, ett paket prematurblöjor, en aktivitetsbräda med diverse lås , en aftonväska (till klänningen) och så Beatrix Potterfigurer att spela kägla med. Faktiskt väldigt genomtänkta och uppskattade presenter. Ibland glimrar man till. Alla små gillade paketen faktiskt. Skönt att slippa plast, batterier och superhjältar!
IMG_4087
Alla tre samarbetade, eller två och en katt. Den tredje ägnade sig åt att retas och förstöra…så blir det ofta!

 

IMG_4092
Röda och vita tulpaner från svärmor, för fina för vårt fula hus känns det som faktiskt. Men härliga att vila ögonen på. Såg ni julkalendern idag? Det gjorde faktiskt jag, inte ett medvetet val. Hur som, det handlade om nutid och det var huvudet på spiken kan man säga. Barnen satt som förstenade. Preciiiis så känns det ibland, fast inte riktigt lika hårdhjärtat och ytligt. Kram!

GOD JUL ALLA LÄSARE; NI GÖR MIN DAG, VARJE DAG!!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen