Men kom och hjälp mig!

Jag har i och med min sjukdom lyssnat mkt på radio sista dagarna och nu har jag fattat ett grundat beslut. Jag ska ha nyhetskarens en månad för att se om det får mig att må bättre.

Poletten har segat sig ned i hjärnstammen men nu avgjorde Epstein och Nordegren i P1. En man, tydligen namnkunnig, har skrivit en bok om sin prostatacancer. Och helt ärligt, han äger sin upplevelse och jag förstår precis varför man vill skriva av sig men vad nytt här? Vad får förlagen att ta just detta? För att bli mer tacksam och uppmärksam på livet efter att nästan dö….att berätta att det finns möjlighet till en nära relation trots impotens efter ingreppet, livet är värt att leva utan sex?!? VA??? Är det det viktigaste i livet för män? SEX??? Knulla? Jag har hört att många väljer bort att opereras och då förlänga livet bara för att de inte kan ligga….mänskligheten alltså. ….DET VET VÄL ALLA???? Eller? Jag är så trött på att höra saker om och om igen, helt självklara saker dessutom om man har någon förmåga till inlevelse och insikt. Sen den där killen som kallar Obama för bastard…?!? Nä, jag ska från och med nu bara se brittiska serier, nu senaste en nyversion av Brideshead revisited som var ganska bra. Jag har hört ALLT redan, tack det räcker nu. Jag vill leva i min lilla lyckliga värld och inte höra ett skit om alla helvetessaker som händer runtom och upprepningar av allt, människan ter sig bildbar. det gör mig dyster.

Så, nu vet ni. No more news for me. Jag utvärderar om en månad om jag blivit lyckligare av detta. Och jag har betänkt hur världen påverkas av att ytterligare en människa skiter i allt och inte försöker påverka. Jag tror ingen kommer sakna mina utfall kring omvärlden. Jag har ju fullt upp att skriva om vad som händer MIG, MOI!! JAG, JAG, JAAAAAG!

Centrum i unviversum (mitt).

Ridå!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen