Haiti

 

Min pappas bild från Haiti 1975. Älskar den!
Min pappas bild från Haiti 1975. Älskar den!

Jag är ingen stor anhöägare av bistånd men Haiti ligger mig lite extra varmt om hjärtat….Läkare utan gränser också. Så därför….har du en hundring över? En sådan som skulle gått till en halvtaskig lunch på jobbet som lätt ersätts med rester eller en macka och en frukt? Eller om du röker/snusar, kan du avvara eller tänka dig att ge motsvarande 1-2 dagars förbrukning till MSFs verksamhet där? FN ber om det, jag med, ett riktigt fattigt litet land där befolkningen lidit mycket länge och återigen drabbas av en katastrof….

 

A

2 svar på “Haiti

  1. Hej! Har du flera bilder från din pappas vistelse på Haiti 1975? Jag är intresserad av utvecklingsländers gamla bilder.

    Hälsningar

    1. Jag ska kolla med min pappa, han höll i kameran.. Vi var ju mest i Port au Prince på ett kryssningsfartyg och såg nog inte så mycket av landet i övrigt.
      Anna

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen