Sex porriga tips inför julen

img_6846
Jag hörde nyligen att ”designprinsen” kommit på att ha vertikala kanaler i sina dunjackor…det blev en major fail på den. Lite som här på Coop och displayen av supergod knäck….

Smashing titel va? jas satsar på att få en hel massa extra läsare inför 2017….och då verkar det vara en bra ingång.

Några sexiga tips kommer här…..byt underkläder dagligen, använd tvål och deo (om du planerar bli svettig och närgången annars avstå), ha kläder som passar din kropp och rött läppstift eller glans.

Porriga tips….hm, porr är ju såååååå 2016, jag tänker att det som får mig att gå igång riktigt mycket är handarbete, skrivande, natur och att vara med min familj…..är jag för tråkig nu?

img_6856
Tylla charmade caféinnehavaren och fick en snögubbe i marsipan. Vi uppmanade henne att spara till sin födelsedag…istället bet hon resolut gubben över skallen genom cellofan och allt…

Idag har jag iallafall hunnit med följande (trots låggradig feber och ivrigt snytande av nos): BVC 3-årskontroll, fika med pappa (make och 3-åring ingick), varit på ÅVC med skräp, inhandlat ALL julmat på under en timme och under 2000kr!!!  Fika med 15-åring i Blackan och efter det inköp av 3:a ballong till nämnda treåring, varit på systembolaget och inhandlat en liten flaska madeira till tiramisu (nyår) och mumma (julafton) samt en vitvinsflaska och en röd. Sen det blev det hemfärd för att laga vego/veganmat till jul (vegitarianbarn ni vet). De kommer bli MYCKET förvånade (om de inte läser här).

img_6850
Jag vet, det är onödigt, lyxigt och säkert miljöovänligt men jag kan inte motstå dessa härliga ballonger. Och fyller man på julafton då måste man liksom gå all in även på födelsedagsbiten, vem vet hur mycket terapi hon kan behöva framöver annars????

Nu ska jag laga middag….tänk jag är mer eller mindre som en restaurant….hela tiden avbryts jag av matlagning, själv har jag noll matlust och därför blir all utfodring extra plågsam.

Jag kanske ska börja laga BARA veganskt…det såg ganska äckligt ut nämligen så maken fattar galoppen…

img_6845
Jag letade en god stund efter havregrädde…..men till slut så. Jag har ingen aning om vad havregrädde är men det behövdes för att göra fejkpastej.
img_6865
Avslutningsvis en klagan. Om det står 300g på burken förväntar jag mig att det är innehållet som är ätbart som väger så mycket…för nu känns det bara som om jag har köpt dyr olja som hälldes i vasken…

 

Tjing!

A

2 svar på “Sex porriga tips inför julen

  1. Anna
    Jag hinner knappt med att läsa dina inlägg!
    Hur du hinner skriva dem med fina bilder förstår jsg inte!
    LENNART

    1. Jag har semester ju, därav många och låååånga inlägg. Fast i ärlighetens namn gör jag inte så mycket annat än hushållsarbetar, julstökar, målar slipar och syr gardiner. Jag gör INGENTING som inte för skutan framåt, utom att blogga då!;)
      A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen