Otillräcklig

Fågel
Nåt sånt va? Jag har beställt visitkort, mycket enkla och på morgonen ritade jag den här ”loggan”. Det ska in text i ringen också. Det var lite klurigt att få ihop det för programmet där det skulle laddas upp var inte så ”finkänsligt” men jag tror det blir bra. På baksidan skulle jag skriva något käckt…”Sugen på mer av mig” eller ”vill du ha kontakt” och så kändes det plötsligt som jag förestod ett massageinstitut….jag visar er senare, när de skickats ut, så får ni säga ert.

Det är så otroligt frustrerande att inte kunna saker. Jag är dålig på tekniska grejer. Jag förstår inte hur en kamera fungerar, jag har inte photoshop eller något designprogram för datorn. Tidigare har jag alltid förlitat mig på proffs, vänner eller anlitat folk. Men jag vill inte utnyttja vännerna och har inga pengar till proffs så därför försöker jag på egen hand (med lite hjälp av maken). Det blir inte perfekt resultat då men det blir PERSONLIGT. Och någonstans gillar jag det. Det operfekta. Det ger mig en skön känsla att styra själv och därmed är all eventuell ära min…(och makens).

Jag var lite sur igår på maken, han gör inte allt han ska (som jag hittat på. dvs slipar, målar, städar och snickrar klart). Jag vill ju gärna att livet här ska bli lite mindre krångligt och fult, därför vill jag ha upp dörrfoder, målarfärg, förrådet och faktiskt….ett hönshus. Jag har hönor som går och väntar på mig och när jag bestämt mig för något har jag lite svårt att bcka ur. Detta med höns är ju inte något jag hittat på nyss, jag har planerat i tre år och det var bestämt (här håller nog inte maken med) att vi skulle få unghöns till påsk…..

Han blev skitarg när jag tyckte att han kunde snickra lite inomhus…när vi ändå är hemma liksom. Hans invändningar var:

  1. Varför i helvete ska vi ha höns?
  2. Hur ska jag få ut hönshuset genom ytterdörren?
  3. Vi måste väl bli klara med allt annat först?
  4. Vi kan väl inte bygga ett hönshus av papp? (Här anspelar han på att jag tyckte vi skulle bygga av de dörrar vi hade temporärt och nu ska slänga).

Han läser ju inte mig blogg, hans arbetskamrater gör det åt honom och återger valda delar, höjdpunkterna kan man säga…Så David, du kan väl förklara för maken hur jag tänker?

Svar på fråga 1: Men jag har ju sagt att jag verkligen, verkligen vill ha höns som värper ägg åt oss. Tänk om ryssen kommer? Det blir billigt också, och mycket godare! Tänk vad mycket protein du kan få i dig!!!

2, Jag menade inte att du skulle bygga HELA hönshuset inne utan bara redena och sen kanske börja med en vägg eller så, som ett prefabhus liksom och sätta ihop delarna utomhus….

3, Ja PRECIS!!!!!!! Släpp mobilen och kom ur din cyberbubbla!

4, Åh, jag fattar väl att papp är en dålig idé men jag hade tänkt att de kunde agera innerväggar och liksom underlätta för dig (oss) i byggprocessen. Jag fattar du hatar höns, du tycker jag är galen och att det sannolikt kommer bli de dyraste ägg vi någonsin knäckt. Hade jag bara lite mer tid så skulle jag bygga själv och jag tror att det är så det får bli. Eller så köper jag någon gammal koffert eller vedlår på blocket och bygger om till hönshus, men du kan väl hjälpa mig att gräva ned hönsnätet? Jag HAR ju ont i ryggen, jag har papper på det….Puss?

 

Hej på er!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen