Paranormal

Skärmavbild 2017-02-11 kl. 09.59.08
Gårdagens blomsterprakt. Jag skulle blivit florist känner jag, jag älskar att välja blommor, grenar färger och blad. Att köpa en färdig bukett…..det finns inte på världskartan. Den var svårfångad på bild dock med sina långa slokande franska tulpaner….

God morgon!

Ni vet ju att jag tidigare haft synpunkter på min mans ”flöden” och filterbubbla (ser på tramsiga saker som typ Jackass osv) men idag förgyllde han min morgon. (Lite orolig blir jag ändå över att han ständigt söker upp saker på nätet…) Han hade varit ute och letat efter något spel (oklart till vem) och funnit en app som man kan köpa dyrt men som i gengäld ger en kontakt med ”andra sidan”. Man kan alltså tala med de döda via den. Det värsta är inte själva appen utan kommentarerna om den.  Så här lät det vid frukostbordet:

-Alltså, jag tror vi är dömda, på allvar, till undergång. (Maken, helt uppgiven).

-Va? (jag som tror att Trump bestämt något igen…)

-Jag hittade en app…(här avbröt jag maken med en DJUP suck).

-Och….? (Jag som försöker visa intresse bara för att det är lördag och jag hade tjejer på besök igår medan han höll sig undan med barnen).

-Alltså folk är inte kloka. (Det visste jag redan).

-Vad, vad VAD?????? (Nu nyfiken, jag ska ju försörja mig på detta framöver, alltså HJÄLPA FOLK!).

-Det finns en app för att tala med andra sidan…hör här: -Jag kände omedelbar närvaro, inte på alla ställen i huset men ändå….

Och – Jag ville vara säker på att det var på riktigt och sa, är det någon här nu? Och den svarade OMEDELBART! Helt fantastiskt!.

Sen läse han vidare i kommentarsfältet typ: Jag känner en närvaro men är lite skeptisk….kan det verkligen vara sant? Får svar från en väldigt skeptisk person att det nog inte är på riktigt därför att varje svar kommer med exakt 13s mellanrum och antagligen styrs av en slumpvalsgenerator med en ”andlig/paranormal” algoritm….Döh!

-Alltså tror folk att man via en iPhone kan komma i kontakt med de döda men att det INTE först stått i Aftonbladet? Eller att Regina Lund trätt fram igen….?(Maken helt uppgiven och trött).

Så sant. Man blir uppgiven och trött på folk. Man vet inte var man ska börja liksom…..och sen tycker vi att folk är knasiga i Vatikanen med exocorsism och dylikt…..

Nä, jag måste tänka bort att människor är så totalt aningslösa, det går inte att leva annars, jag sätter på mig mina alldeles egna glasögon nu och inbillar mig att alla är exakt som jag, det blir orimligt besvärligt annars. Det räcker gott med uppdelningen goda och onda idag (och jag vet att man är en produkt av arv och uppväxt) jag kan inte ta in den stora massan grundlurade människor som går på sol och vårare, tror att de ska bli rika på casinon och att homeopati fungerar. Det blir för tungt.

Idag ska jag arbeta. Det ser jag verkligen inte fram emot, jag är trött nu efter en veckas heltidsarbete men det är snart slut på detta block. Två veckor bara därefter byter jag arbetsplats, igen, till psykiatri, lite min mammas (och pappas) gata men vem vet, det kanske bli ÄNNU värre där???? Man kan inte sia om framtiden, det har jag lärt mig iallafall…..

Häpp!

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen