Snipa

Snipor, i mängder, så fina. En dag skulle jag gärna ha en båt, helst med segel då.

Min snart 8-årige son har länge vurmat för vapen. Inte så smickrande för mig som ogillar detta men…kanske jag har lite del i detta då jag tycker att det är OK att köpa en pilbåge på ett gammalt slott i Frankrike och prata om att kanske börja fäktas.

I förrgår frågade han hur man stavade machete. Då blev jag lite misstänksam och sade att det tänkte jag inte säga. Jag stod i köket och rullade köttbullar, han låg i soffan. Han var tyst ett slag och jag han tänka….fan, han googlar machete. VAD kan ha stöta på för bilder då??? Jag fick en väldig fart och kastade mig runt hörnet in i den del av köks-vardagsrummet där soffan står och mycket riktigt googlade han för fullt. Man med sin taskiga stavning hade han hamnat mitt i ett träsk av färgglada blommor. Ytterligt lättad av att han inte hamnat på någon läskig avrättningsvideo tog jag iPaden ifrån honom och lät honom hjälpa till i köket. Jag ska forska lite i vad för typ av blomma han lyckades få fram senare…det verkade mexikanskt eller indiskt…

Varför bilden på båtarna? Jo en väninna berättade en historia där något äldre barn i hennes bekantskapskrets vid någon fest googlat i hopp om att se snippor hamnat på en liknande sida….där ser man vikten av att stava men just i det här avseendet var det väl för väl att vederbörande inte fick ihop det riktigt…..fail på den va!;)

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen